Sinds ik lashes ben gaan gebruiken bij mijn make-up looks, heb ik een hele andere wereld van make-up ontdekt. Het maakt zo een onwijs verschil in een make-up look of je wimpers gebruikt en welke je gebruikt. Ik kocht de nieuwe lash book van Catrice met 5 wimpers en accessoires, lees je mee verder?

 

Lash Book

Ik doe regelmatig even een kleine ronde op diverse sites om te kijken naar nieuwe producten. Zo kwam ik ook het Catrice lash book tegen. Dege bestelde ik gelijk want naast de 5 nieuwe wimpers en accessoires was ik al op zoek naar iets om gebruikte wimpers in te bewaren. Het set met 5 wimpers, wimpertang en wimperlijm kostte €24,95 wat een prima prijs is. Je kunt de lash book wel verkrijgen via onder andere Kosmetik4less (deze verzenden ook naar Nederland).

 

Lash BookLash Book Lash BookLash Book

 

Wimper applicator en wimperlijm

Eerlijk gezegd gebruik ik een wimper applicator bijna nooit. Ik vind het aanbrengen van nepwimpers soms nog steeds moeilijker, en zeker met mijn luie oog. Ik wil er wel meer mee gaan oefenen omdat ik veel hun wimpers er zo mee zie opplakken haha. Maar dan ga ik het wel oefenen zonder looks, zodat ik geen risico loop mijn look te verpesten. De Lash glue die erin zit is helaas wel white en ik gebruik zelf vaak een dark toned. Ik gebruik wel vaak een white voor andere dingen zoals gems dus daar ga ik deze ook voor gebruiken.

 

Lash BookLash Book

 

Lashes 1

Het eerste setje wimpers wat erin zit is erg naturel, dat was wel echt even wennen om aan te brengen na alle volle tatti lashes. Wat ik wel fijn vind is dat ik dit setje dagelijks zou kunnen dragen met een bril op, omdat ze ook kort zijn. So far so good dus.

 

Lash Book

 

Lashes 2

Het tweede setje lashes gaat al meer de lengte in maar is verder ook nog vrij naturel. Als je daar dus van houd maar toch lengte wil zijn deze daar absoluut geschikt voor. Ik ben eigenlijk wel verbaasd hoe gemakkelijk deze wimpers plakken. Ik heb verder gewoon mijn gebruikelijke Queen Tarzi dark glue gebruikt maar het gaat gewoon easy.

 

Lash Book

 

Lashes 3

Het derde setje krijgt al iets meer volume en samen met het vierde setje is dit wel echt mijn absolute favoriet uit het hele set.

 

Lash Book

 

Lashes 4

Het vierde setje is nog meer in de volume en dat is vooral mooi te zien aan de buitenkant van de wimpers. Voor een make-up look te fotograferen is dit echt een prachtig setje.

 

Lash Book

 

Lashes 5

Het vijfde setje is er een die ik op uiterlijk niet zo heel snel zou kopen maar ik vind de wimpers uiteindelijk wel erg mooi staan met een combinatie tussen smal en naturel en dik met veel volume. Wat mij betreft is het Lash Book set wel een echte aanrader, of je nu met wimpers wilt gaan oefenen of ze al langer gebruikt.

 

Lash Book

 

Welk paar lashes zou jij het liefst willen gebruiken?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: