Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen

Lash boss collectie van Essence cosmetics

Vorige maand liet ik al een aantal nieuwe producten uit de lente/zomer collectie 2021 van Essence zien. Ook deze twee Lash boss false lashes zijn uit deze nieuwe collectie. Maar hier wilde ik graag een aparte blog over maken! Kom je meelezen?

 

Lash boss N01 OMG

De lash boss lashes zijn in twee verschillende varianten verkrijgbaar in twee verschillende varianten style N01 OMG en style N02 Unique. De OMG lashes hebben een wispy effect. Lashes met een wispy effect zijn de meest gekozen wimpers omdat deze een mooie natuurlijke maar toch een opvallende effect hebben. In de verpakking zit naast het setje wimpers ook een wimperlijn. Maar persoonlijk geef ik voorkeur aan de lash glue dark van Queen Tarzi, hiermee krijg ik eigenlijk elk soort lashes goed geplakt.

De lashes van Essence zijn uiteraard weer Vegan en Cruelty free en kosten €2,95 per stuk. De lashes zijn onder andere bij de Boozyshop, Kruidvat, Etos en dergelijke verkrijgbaar.

 

Hoe breng je false lashes aan? Wanneer ik nieuwe wimpers heb kijk ik altijd of deze op maat zijn, zo nodig knip ik deze altijd bij. Wel haal ik altijd de kleine scherpe randjes aan de zijkant eraf. Op de gehele wimperstrook ben ik dan vervolgens een laagje wimperlijm aan en vervolgens wacht ik nog even 30 seconden voordat ik ze erop plak. Over het algemeen lukt het de eerste keer gelijk (na een hoop oefenen) maar soms heb ik weleens een off dag waardoor ik een aantal keer nodig heb. Na het gebruik bewaar ik mijn lashes overigens gelijk weer in de originele verpakking en regelmatig maak ik ze schoon met een micellar water.

 

Lash boss Lash bossLash bossLash boss

 

Lash boss N02 Unique

De tweede variant van de lash boss lashes is het Unique setje. Deze lashes hebben een soort winged effect waardoor je een soort doll effect krijgt (vind ik dan). De wimpers laten je ogen groter lijken en hebben mooie lange volle haren afgewisseld met dunne. Vergeleken met de OMG lashes zie je hierin wel een duidelijk verschil in volume. De OMG lashes zijn dus wat meer geschikt voor dagelijks en naturel. En de Unique lashes voor als je echt wilt opvallen. Wat mij betreft zijn allebei de lashes overigens super fijn in het gebruik. Ik ben wel erg benieuwd hoelang ze mee kunnen gaan, wellicht update ik dit later nog in de blog.

 

Lash boss Lash bossLash bossLash boss

Voor welk paar lashes zou jij gaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: