Nieuwe lashes zijn altijd welkom! Het liefst gebruik ik de Tatti lashes maar de lash box van Catrice was vorige keer ook goed bevallen. Daarom kocht ik ook gelijk de vijf nieuwe limited edition lashes van Catrice cosmetics. Kom je meelezen?

 

 

Lash Couture N01 Subtle Chiffon

De lash couture lashes van Catrice is een Limited Edition lijn welke bestaat uit vijf verschillende soorten wimpers. Het eerste setje is C01 Subtle Chiffon, deze wimpers zijn eigenlijk ideaal om dagelijks te gebruiken. Maar ook voor brildragers zijn deze handig omdat ze niet al te lang zijn.

 

Lash Couture Lash CoutureLash Couture

 

Lash Couture N02 Captivating Cashmere

De tweede set lashes C02 Captivating Cashmere zijn al een stuk intenser. Deze lashes zou ik zelf het snelst kiezen als ik een vrij simpele make-up look maak. Maar deze zou ik ook nog wel dragen naar een speciale gelegenheid om een wat meer opvallendere blik te hebben.

 

Lash Couture Lash CoutureLash Couture

 

Lash Couture N03 Sensual Velvet

Het derde setje C03 Sensual Velvet geeft een soort cateye effect. De lashes zijn vrij smal in het begin tot intensief aan het einde. Ideaal voor een mooie smokey make-up look eigenlijk.

 

Lash Couture Lash CoutureLash Couture

 

Lash Couture No4 Luscious Silk

Het setje C04 Luscious Silk is het setje wat mijn favoriet is uit deze lijn. De wimpers zijn vol en dramatisch en passen ideaal bij een gedurfde make-up look!

 

Lash Couture Lash CoutureLash Couture

 

Lash Couture N05 Extravagant Satin

Het laatste setje C05 Extravagant Satin geeft een dramatisch effect doordat de wimpers verschillen in de hoeveelheid volume. Dit setje zou ik misschien het minst snel dagelijks dragen, maar ook het minst snel dragen voor een instagram make-up look. De lashes kosten €3,95 per stuk wat ik een koopje vind vergeleken bij de Tatti lashes. Eerdaags heb ik ook een leuke tiktok en instagram reel waarin ik alle lashes met make-up looks laat zien.

 

Lash Couture Lash CoutureLash Couture

 

Welk paar lashes vind jij het mooist?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: