Lash & Glue liner van de Kruidvat testen

Een tijdje geleden probeerde ik voor het eerst een setje met magnetische wimpers uit. Hierbij is de eyeliner ook gelijk de wimperlijm. Toen ik in December even kort in Nederland was zag ik een soortgelijk product bij de Kruidvat. Namelijk de Lash & Glue liner van eigen merk. Ik probeerde het uit! Kom je gezellig meelezen?

 

Lash & Glue liner

De Kruidvat lash & glue liner is een van de nieuwste producten. Het is zowel een wimperlijm als een eyeliner in een! De liner heeft een precisie vilten stift waardoor het gemakkelijk zou zijn om mooie strakke lijnen te maken bijv een mooie scherpe wing. Tevens is de liner waterproof, long lasting en sneldrogend en geschikt voor alle soorten kunstwimpers….

Hoe gebruik je de Kruidvat Lash & Glue liner? Voor het gebruik schud je de verpakking even en hierna breng je jouw gewenste eyeliner lijn aan. Breng hierna direct de kunstwimpers aan en druk deze even zachtjes aan. Ik vond de liner de eerste keer erg fijn werken, ik kreeg een mooie lijn een redelijke wing voor mijn doen en de wimpers plakten best goed. Het is echter niet zo sterk als de vorige lash & glue liner die ik probeerde, en met hele zware wimpers zou deze waarschijnlijk niet genoeg zijn. Helaas paste de dop er na het eerste gebruik helemaal niet meer op waardoor het product natuurlijk is gaan uitdrogen. Ik zou daarom het product niet zo snel opnieuw willen aanschaffen…

Mocht je het nou wel willen uitproberen kost de liner €5,99 per stuk. Momenteel geld er een Kruidvat actie van 1 + 1 gratis.

 

Lash & GlueLash & Glue

 

Wat is jouw favoriete beauty tool?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.