Vorige week schreef ik nog over het Queen Tarzi Royal Palette waarin ik ook vertelde dat Queen Tarzi voornamelijk bekend staat om hun nepwimpers. Daarom heb ik vandaag een review over de lashes and more box van Queen Tarzi

 

Lashes and More box

De lashes and more box bestaat uit:

  • Wimperset Coco
  • Wimperset Aliya
  • Wimperlijm zwart
  • 3 in 1 Make up songe
  • Wimper applicator

 

lashes and more

 

Wimpers Aliya & Coco

De wimpers van Queen Tarzi zijn vegan en dierproefvrij en bestaan uit luxe 3D wimpers welke gemakkelijk aan te brengen zijn en gemakkelijk te verwijderen zijn. De wimpers zijn met goed onderhoud zo een 20 keer te gebruiken!

 

lashes and morelashes and more   

 

3 in 1 make up sponge

De sponge is latex vrij en zorgt ervoor dat je jouw make-up flawless kan maken door op de moeilijke gedeeltes van het gezicht goed te kunnen blenden. Je kunt de sponge zowel nat als droog gebruiken voor onder andere foundation, concealer, creme maar ook voor poeders!

 

lashes and morelashes and more

 

Wimperlijm zwart

Om je wimpers aan te brengen is natuurlijk ook een goede lijm nodig. De lijm is verkrijgbaar in een witte kleur maar ook in een zwarte kleur zoals in deze box zit. Je gebruikt de lijm door deze op de wimpers (op maat gebracht) aan te brengen. Hierna wacht je even 20 seconden voordat je de wimpers op je oogleden aanbrengt. De wimpers zullen dan perfect aansluiten op jouw natuurlijke wimperlijn!

 

lashes and more

 

Wimper applicator

Geen gedoe met plakkerige handen of je make-up verpesten maar gewoon je wimpers eenvoudig aanbrengen met deze handige wimper applicator tool!

 

lashes and more

 

Make-up look

Voor deze look het ik het Queen Tarzi Royal palette gebruikt. Voor de eerste look heb ik de wimpers Coco gebruikt en in de tweede look de wimpers Aliya. Ik ben nog geen pro in het opplakken van wimpers dus ze zitten niet perfect maar zijn wel erg mooi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De box is te koop voor ca €48,- bij Ici Parix XL (vaak heeft Ici paris xl 25% korting waardoor de box dan ca €36,- wordt)

Gebruik jij weleens nepwimpers? Zoja, lees dan ook zeker mijn House of Lashes haul blog terug.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: