Lavendel masker Jeffree Star Skincare

Ik ben altijd al fan geweest van Jeffree Star zijn make-up lijn. Maar nu er ook steeds meer skincare lijnen uitkomen ben ik uiteraard ook wel erg benieuwd naar deze. Nu gebruik ik altijd al graag maskers dus hou zou het Lavendel masker bevallen? Kom je gezellig meelezen?

 

Jeffree Star Skincare Lavendel masker

Het Jeffree Star Skincare Lavendel masker komt uiteraard uit de meest recente Lavendel skincare lijn. Ik ben nog wel geïnteresseerd in een aantal andere producten uit de Lavendel lijn waaronder de badzout maar ik wilde eerst graag het masker uitproberen. Het masker belooft een heerlijke ontspannende SPA at Home behandeling te geven. De whipped crème textuur zorgt ervoor dat het masker als een heerlijke zachte mousse aanvoelt op de huid. Verder zou het masker zorgen voor een verjongend, verzachtend en intensieve hydraterende werking. Je kunt het masker zowel gebruiken om jouw dag fris te beginnen of om jouw dag ontspannend af te sluiten.

 

Lavendel masker Lavendel masker

 

Wat ik zelf erg fijn vind aan het merk is dat de producten net zoals dit masker ook cruelty free zijn. Maar ook dit masker heeft weer een super leuke accessoires namelijk de magnetische ster welke je ook als masker schepje kan gebruiken. Zo hoef je dus niet met je vingers in het potje te ”graaien”. Zelf vind ik het masker heerlijk fris ruiken en gelukkig niet te intensief. Het gevoel is vanaf het moment van aanbrengen al gelijk heerlijk ontspannend. En na de 10 tot 15 minuten inwerktijd voel je je weer heerlijk fris en is je huid ook weer heerlijk fris. Ik zou het masker zeker aanraden als ontspanner na bijvoorbeeld een intensieve dag. Op deze manier kom je dan echt even heerlijk tot jezelf! Leg je telefoon even een kwartier weg geniet van wat heerlijke muziek op de radio en wordt weer even helemaal zen!

Het Jeffree Star Skincare Lavendel masker is onder andere bij de Boozyshop te koop voor €37,95.

 

Lavendel maskerLavendel masker

 

Wat vind jij zover van het Lavendel masker?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.