Lavender breeze palette van Catrice cosmetics

Het Lavender Breeze palette is een va de twee nieuwste PRO slim oogschaduw palettes van Catrice. Naast dit palette is er ook het Peach Origin palette uitgekomen. Deze komt uiteraard later nog in een aparte review aan bod. Kom je meelezen?

 

Lavender breeze palette Catrice

Het Lavender Breeze palette N010 Sea Of Blossoms is een van de nieuwste palettes uit de Pro collectie. Dit is een luxe lijn met diverse oogschaduw palettes. Het palette bevat 14 pan oogschaduw met een matte finish, shimmer finish en metallic finish. Hierdoor kun je hoop verschillende kanten met het palette op. Wat ik gewend ben van de vorige twee Pro palettes is dat ze enorm gemakkelijk in het gebruik zijn, gemakkelijk te blenden zijn en vooral goed gepigmenteerd zijn. En dit eigenlijk allemaal voor een spotprijsje van ca €9,99. Het palette is onder andere bij de Boozyshop te koop.

Het palette is bovendien ook nog eens Vegan & Cruelty Free!

 

Lavender breezeLavender breeze Lavender breezeLavender breeze Lavender breezeLavender breeze

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Honest, Delicate, Cotton, Lover, Peach, Ineffable en Earth. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Elegant, Dazzling, Lilac, Dreamer, Romantic, Gorgeous en Deep. De swatches zien er zeker goed uit, ze zijn niet onwijs goed gepigmenteerd maar juist mooi zacht voor een dagelijkse elegante look. Overigens swatchen de kleuren wel allemaal erg zacht en fijn!

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Lover (matte), Peach (matte), Lilac (shimmer) en Cotton (Shimmer) gebruikt. Ik ben eigenlijk wel tevreden over de zachtheid van de kleurtjes. Het enige wat ik een beetje vond tegenvallen was de shimmer Lilac om het lijntje mee te trekken.

 

 

Ik wilde graag eens wat uitproberen en daarom heb ik mijn eerste make-up look helemaal niet verwijderd maar gewoon kleuren eroverheen gebruikt. Ik heb voor deze tweede look de kleuren Gorgeous (matte), Deep (matte), en Romantic (shimmer) gebruikt. Eigenlijk ben ik best tevreden met dit resultaat, maar ik denk niet dat het voor elk palette werkt haha.

 

 

Wat vind jij van het Lavender Breeze palette? Heb jij al iets uit de spring/summer collectie gekocht?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.