Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Leave-on cream maskers

Ook deze maskerdonderdag bevat weer een review van twee maskers. Maar dit keer gaat het om wat andere maskers, namelijk leave-on creme maskers

 

Leave-on creme maskers

De verpakking bevat eigenlijk vrij weinig informatie behalve de ingrediëntenlijst en een korte gebruiksaanwijzing. De maskers moeten worden aangebracht op een gereinigde en gedroogde huid. Vervolgens laat je het masker volledig intrekken, je hoeft er dus eigenlijk niet meer naar om te kijken. De maskers zijn beide geschikt voor alle huidtypes.

 

leave-on cream maskers

 

Refreshing cucumber & Moisturizing shea butter

Beide maskers voelen verkoelend aan met het aanbrengen, het duurt ongeveer 15 minuten voor het masker volledig is opgenomen bij mij. Ik heb hierna echt het gevoel dat mijn huid weer een vocht boost heeft gekregen en de dagen na het masker had ik nog steeds een lekkere zachte huid. Het komkommer masker voelde wat verfrissender en het shea butter masker heeft een wat ”vettiger” effect.

Het voordeel van deze maskers is dat je na het opsmeren er niet meer naar om hoeft te kijken. Maar mocht je nou echt een masker zoeken voor bijv onzuiverheden zijn deze daar weer niet geschikt voor. Ik vind de verpakkingen ook erg eenvoudig in gebruik, je kan lekker smeren vanuit het potje en hoeft niet alles eruit te ”persen” zoals bij een zakje. Ik vond de maskers erg fijn om te gebruiken, ik ga de maskers zelf zeker nog opnieuw aanschaffen.

 

leave-on cream maskers

 

Het moisturizing shea butter masker bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Glycerin * Propylene Glycol * Isopropyl Myristate * Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer * Butyrospermum Parkii Butter * Allantoin * Hyaluronic Acid * Dimethicone * Carbomer * Phenoxyethanol * Sodium Hydroxyde *

 

De maskers zijn te koop in een twee stuks verpakking (van beide één) voor €0,99 bij de Action. De maskers zitten in een eenmalige verpakking met elk 8 ml.

Heb jij deze leave-on cream maskers al gespot bij de Action?

logo1

35 Reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: