Ook deze maskerdonderdag bevat weer een review van twee maskers. Maar dit keer gaat het om wat andere maskers, namelijk leave-on creme maskers

 

Leave-on creme maskers

De verpakking van de leave on maskers bevat eigenlijk vrij weinig informatie behalve de ingrediëntenlijst en een korte gebruiksaanwijzing. De maskers moeten worden aangebracht op een gereinigde en gedroogde huid. Vervolgens laat je het masker volledig intrekken, je hoeft er dus eigenlijk niet meer naar om te kijken. De maskers zijn beide geschikt voor alle huidtypes.

 

 

Refreshing cucumber & Moisturizing shea butter

Beide maskers voelen verkoelend aan met het aanbrengen, het duurt ongeveer 15 minuten voor het masker volledig is opgenomen bij mij. Ik heb hierna echt het gevoel dat mijn huid weer een vocht boost heeft gekregen en de dagen na het masker had ik nog steeds een lekkere zachte huid. Het komkommer masker voelde wat verfrissender en het shea butter masker heeft een wat ”vettiger” effect.

Het voordeel van deze maskers is dat je na het opsmeren er niet meer naar om hoeft te kijken. Maar mocht je nou echt een masker zoeken voor bijv onzuiverheden zijn deze daar weer niet geschikt voor. Ik vind de verpakkingen ook erg eenvoudig in gebruik, je kan lekker smeren vanuit het potje en hoeft niet alles eruit te ”persen” zoals bij een zakje. Ik vond de maskers erg fijn om te gebruiken, ik ga de maskers zelf zeker nog opnieuw aanschaffen.

 

leave-on cream maskers

 

De maskers zijn te koop in een twee stuks verpakking (van beide één) voor €0,99 bij de Action. De maskers zitten in een eenmalige verpakking met elk 8 ml.

Heb jij deze leave-on cream maskers al gespot bij de Action? Liever een ander masker? Lees dan de Garnier Matcha masker review terug.

35 Reacties

 1. Ik gebruik geen maskers. Ik verbaas me er wel over hoe groot het aanbod is aan goedkope maskers en andere beautyproducten!

 2. Ze lijken me zeer handig in gebruik, vooral omdat je dus niet hoeft te persen en te knijpen om al het product eruit te krijgen. Een potje is ook iets properder in gebruik.

 3. Ik vind de aparte verpakkingen wel handig, dan heb je altijd een vers maskertje! Leave on vind ik meestal ook prettig omdat je het afwassen dan weer over kan slaan

 4. Ik heb altijd al komkommer op mijn gezicht willen smeren, haha. Maar denk toch niet dat ik dat doe. Action heeft volgens mij veel verschillende soorten maskers.

 5. Ik heb hier nog een sample liggen van een leave on. Misschien die dan toch ook maar eens proberen! Ik stond er zo wat weigerachtig tegenover maar nu ga ik het toch doen! Die van action durf ik niet gaan aan met mijn gevoelige huid…

 6. Oh ik hou van maskers! Zo eentje heb ik nog niet gezien, klinkt wel tof om te gebruiken! Daar moet ik eens naar op zoek 😀

 7. Ik plaag Heidi altijd als ze hier rondloopt met dat groene Shrek masker, maar het werkt wel zegt ze 🙂

 8. Ik ben gek op die verschillende maskertjes van de action! Wel moet je af en toe goed zoeken tussen de schappen. Zelf heb ik een combinatie van een droge en vette huid, dus heb ik vooral maskertjes nodig met wat olie abstracte.Ik heb deze nog niet gespot! Eens gauw een kijkje nemen.

 9. Van de Action?! Ik dacht op het eerste gezicht dat deze van The Body Shop waren, haha!

 10. Ik hoorde al meer goed nieuws over de beauty producten van de Action, zeker omdat een groot gedeelte ook nog eens dierproefvrij is. Ben benieuwd of deze daar ook onder valt 🙂

 11. ik heb ze nog niet gespot en het zijn wel de 2 favoriete dingen: action & leave on/in maskers hahaha ik ga rennend naar de winkel

 12. Ik zie dit soort dingen echt nooit bij de Action. Volgensmij loopt die van ons echt achter. Ik ben benieuwd naar de substantie.

 13. Ik heb ze nog niet gezien, terwijl ik van de week wel bij de Action was. Wat me hierbij aanspreekt is dat je ze opdoet en dan klaar bent.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: