komkommer pads
Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Oogpads met komkommer extract

Afgelopen dagen heb ik al de eerste stap Balea porenfein peeling en tweede stap Balea porenfein 3 minuut masker besproken. Deze derde stap van mijn reinigingsritueel zijn de komkommer oog pads.

 

Komkommer oog pads

Hiermee bedoel ik natuurlijk niet zelfgesneden stukjes komkommer, al is dat ook erg lekker voor op de ogen te gebruiken. Deze pads zijn kant en klaar voor een verfrissend gevoel en hydraterend voor de huid onder de ogen. Voor het gebruik is het belangrijk even de huid reinigen waarna je de pads onder de ogen plaatst. Let op dat ze niet te dicht op de ogen zitten. Vervolgens laat je de pads lekker 30 minuten zitten. Na het verwijderen de pads weggooien, deze zijn niet opnieuw te gebruiken.

 

oogpads

 

De pads voelen wat koud aan bij het opdoen

Maar ik vind dit eigenlijk wel een prettig gevoel. De pads plakken meteen vrij goed, en zijn goed vochtig. In eerste instantie vond ik het gebruik van 30 minuten wat lang. De oogpads die ik van de DM gebruik hebben meestal 10-15 minuten inwerktijd nodig, maar die zijn wel heel anders van structuur.  Na de 30 minuten voelen de pads wat strak onder mijn ogen, als ik de pads eraf wil halen voel ik dat ze helemaal opgedroogd zijn. Ik weet niet waarom ik dit eigenlijk raar vond. Maar ik had het eigenlijk niet verwacht omdat doekmaskers ook altijd vochtig blijven. De huid onder mijn ogen is wel dergelijk zichtbaar verbeterd.

oogpads

 

Voor – tijdens – na foto’s van het eerste gebruik

Op deze foto’s is ook duidelijk te zien dat de huid onder mijn ogen verbeterd is. De donkere plekken zijn wat minder zichtbaar en de ”wallen” zijn ook wat verminderd. De huid onder mijn ogen zag er gewoon een stuk strakker uit. Deze voor-tijdens-na foto’s zijn van het eerste gebruik, ik ben dus ook zeker benieuwd wat deze oog pads voor mij gaan doen nu ik ze heb toegevoegd in mijn wekelijkse routine.

 

oogpads

Voor – tijdens – na foto’s van het tweede gebruik

Deze voor – tijdens en na foto’s zijn van het tweede gebruik.  Ik vond het verschil veel duidelijker zichtbaar dan bij het eerste gebruik de huid onder mijn ogen was wel dergelijk strakker getrokken. Ook waren de pads nog wat vochtig na de verstreken tijd, waarschijnlijk omdat mijn huid dan minder vocht nodig had dan de vorige keer. Ik hoop dat het voor jullie op de foto’s ook zichtbaar genoeg is, in het echt was het nog duidelijker, meestal flits je toch wat ”effect” weg met de telefooncamera.

 

oogpads

 

De oogpads bevatten de volgende ingrediënten:

Water * Glycerin * Cucumis Sativus Fruit Extract * Chamomilla Recutita Flower Extract * Panthenol * Sodium PCA * Hydroxyethylcellulose * Allantoin * Sodium Hyaluronate * Citric Acid * Phenoxyethanol *

 

De pads zijn te koop in een verpakking met 4 setjes voor €0,99 bij de Action.

Gebruik jij weleens verkoelende oogpads?

12 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: