Het is ineens een hele andere blog dan dat jullie van mij gewend zijn. Ik heb in het verleden ook al eens een vibrator review geschreven. Want eigenlijk is dit gewoon een heel normaal onderwerp. Het moet gewoon besproken kunnen worden en geen taboe worden. Daarom vertel ik jullie vandaag over de allernieuwste Soraya wave van LELO. En laat ik de superleuke Goodiebag zien welke ik kreeg voor het bijwonen van het online event. Lees je mee?

 

LELO – Soraya wave

De nieuwste aanwinst van LELO is de Soraya Wave. De Soraya Wave is een luxe rabbit vibrator en dat is ook zeker te zien, want de meeste rabbit vibrators zien er een stuk minder aantrekkelijk uit. De Soraya Wave is alleen al een lust voor het oog en eigenlijk nog veel meer. De vibrator heeft een sensationele stimulerende wavemotion technologie. Deze is geïnspireerd op de strelingen van je partner en maak een ”kom hier” beweging. Deze beweging zorgt er voor dat de g-spot ongekend en moeiteloos wordt gestimuleerd. Daarnaast wordt de clitoris gestimuleerd door krachtige vibraties. Op deze manier krijg je als het ware dus een dubbele orgasme! Who doesn’t love it.

De WaveMotion technologie kun je in of uitschakelen en bevat acht vibratie profielen. Deze technologie is overigens gepatenteerd door LELO!

De Soraya Wave is gemaakt van een ultra gladde siliconen materiaal welke extra zacht aanvoelt en geeft als het ware een extra belevenis tijdens de bevrediging. Maar ook het handvat is zo gemaakt dat je het gemakkelijk vast kunt houden in welke positie dan ook. Mocht je overigens de voorkeur hebben om onder de douche of in het bad te gebruiken is de Soraya Wave ook nog eens volledig waterproof. Opladen werkt via een USB kabel en dat scheelt een hoop batterijen in vergelijken met sommige vibrators.

De Soraya Wave is verkrijgbaar in Zwart, Aqua en Roze en heeft een advies verkoopprijs van €249,-

 

LELOLELO

 

Goodiebag unboxing – LELO Tiani 3 – Couples Massager

In mijn Goodiebag kreeg ik de LELO Tiana 3 couples massager. Doordat jouw partner de afstandsbediening gebruikt kan de Tiana 3 een hele nieuwe spice aan jullie seksleven toevoegen. Maar ook kun je de afstandbediening gewoon zelf in handen houden natuurlijk. Want voor een orgasme hoeven wij niet afhankelijk te zijn! Overigens kun je Tiana 3 ook gewoon gebruiken op jouw man. Kortom een hoop manieren voor een spannende avond. De advies verkoopprijs van de LELO Tiana 3 is €156,-

 

LELOLELO LELOLELO

 

Goodiebag unboxing – LELO massage candle

De kaars vond ik wel een echte verrassing en ik moet deze eigenlijk nog eens gebruiken want ik ben er enorm benieuwd naar. Van buiten ziet de kaars er onwijs luxe uit en staat het ook gewoon prachtig op het nachtkastje (of ergens anders). Ik vind de verpakking zelfs zo mooi dat ik hierna eigen lichtjes erin ga doen en zo kan herbruiken.

 

LELOLELO

 

Goodiebag unboxing – glijmiddel en condooms

Ook zaten er een aantal sachets glijmiddel en condooms in. Ik ben zelf al 10 jaar in een relatie dus de condooms gebruiken wij niet meer. Op glijmiddel vind ik soms ook dat er een taboe heerst. Want hoe nat de vrouw ook uit zichzelf kan zijn, kan glijmiddel ook een extra belevenis juist toevoegen.

 

LELOLELO

 

Goodiebag unboxing – Private collection body

Met de Private collection van de Hunkemöller ben ik zeker al bekend. Ik ben ook blij om te zien dat deze  producten gewoon in de meeste Hunkemöller winkels te koop zijn en je niet meer naar een sekswinkel hoeft voor een mooi spannend setje. Deze body is overigens wel extra spannend want het heeft een open kruis!

 

 

Je hoeft deze vraag natuurlijk niet te beantwoorden als je dat liever niet wilt. Maar heb jij thuis ook een (of meerdere) sextoys?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: