Ik heb natuurlijk altijd al willen weten hoe ik eruit zou zien als een Alpaca of als een Leopard. Heb jij dat gevoel nou ook? Dan kun je nu bij de Action terecht voor deze sheet maskers!

 

Leopard face sheet masker

Ga je liever voor een wat wilder dier? Dan is de Leopard variant de beste keuze voor jou. Het masker is ook geschikt voor alle huidtypes en bevat perilla leaf extracten. Het masker zou ervoor zorgen dat vuil & olie van je huid verwijderd wordt en het reinigt tegelijk je poriën.

 

leopardleopard

 

Mijn ervaring

Ik vond dit masker iets ruimer dan het alpaca masker en daarom ook minder fijn zitten. Het gedeelte bij mijn neus kon ik niet mooi strak ”plakken” en aan de zijkanten had ik ook nog veel sheet over. Ook vond ik van dit masker de geur iets minder lekker. Ik zou daarom eerder het alpaca masker opnieuw kopen dan de leopard versie.

 

 

Alpaca face sheet masker

Het Alpaca masker is geschikt voor elke huidtype en bevat onder andere komkommer extracten. Het masker zou ervoor zorgen dat de elasticiteit van de huid verbeterd wordt en je huid een boost geven. Dit alles terwijl je er het komend kwartier uitziet als een Alpaca!

 

 

Mijn ervaring

Het masker voelt heerlijk zacht aan bij het aanbrengen en gelukkig is het masker niet te nat! Het masker geeft een frisse indruk bij het plaatsen (geur en het zachte gevoel van het sheet masker). Dit gevoel blijf ik ook houden nadat ik het masker verwijderd heb.

Een groot voordeel vind ik dat ik dit masker goed vond blijven zitten. Ondanks dat ik dit keer ook foto’s met het masker heb gemaakt. Normaal gesproken maak ik niet van elk sheet masker een maskfie, maar ik kon natuurlijk niet mijn alpaca en leopard look van jullie achterhouden. Mijn man vond het dan ook weer hilarisch om mij zo te zien, maar alles voor mijn blog (haha!).

 

 

De maskers zijn te koop bij de Action voor ca €0,99 per stuk

Zou jij liever een Alpaca of liever een Leopard willen zijn? Liever een andere sheet masker? Lees dan ook zeker de blog over de selfie sheet maskers van de Action terug

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: