Als ik en Tamara het over één ding eens zijn is het vaak wel alles omtrent eten. Je snapt dan natuurlijk wel hoe blij ik was toen ik hoorde dat ik koekjesdeeg mocht testen! En als je een beetje op mij lijkt snoep je tijdens het bakken graag van het deeg, dit is vanwege rauw ei natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Let’s Dough It maakt koekjesdeeg wat je veilig kan eten en niet hoeft te bakken maar dat je gewoon lekker zo kan eten. Ik testte drie smaken.

Let’s Dough It

We hebben het allemaal wel is gehoord, je moet geen deeg eten want rauw ei is slecht voor je. En dan moet ik eerlijk zijn ik eet elke week nog wel een hapje appeltaartdeeg op mijn werk, moet toch even keuren of het goed is?! Maar nu kunnen we onbezorgd genieten van Koekjesdeeg! Let’s Dough It is koekjesdeeg zonder ei en het meel wordt gepasteuriseerd zodat het geheel veilig is voor ongebakken consumptie. Bekijk de website voor meer informatie en nog meer smaken!

 

Chocolate Chip

Let's Dough It

Het deeg waar het allemaal mee begonnen is, sowieso is dit voor iedereen een klassieke smaak die misschien iedereen wel een beetje terug brengt naar de kindertijd. Dit is mijn favoriet van de drie smaken. Het is een niet te ingewikkelde smaak en perfect in balans. Super smeuïg en zacht deeg met heerlijke pure Belgische chocolade druppels.

 

Let's Dough It

 

De Chocolate Chip staat standaard op het Cookie Dough menu en is echt een goede keuze die nooit teleur zal stellen. En het fijnste is dat je naast het gewoon lepelen van het deeg het ook kan afbakken voor echte koekjes! Ook erg lekker kan ik je vertellen, haha.

Muy Bueno

 

Let's Dough It

 

Het lekkerste van een Kinder Bueno is de vulling, en als je het met me eens bent kan je, je hart op met dit koekjesdeeg. Dit deeg is namelijk infused met Kinder Bueno creme! Dit deeg is het favoriet van mijn kleine man, en dat snap ik helemaal. Het is een erg lekker deeg om gewoon lekker op te lepelen.

 

 

Door de Kinder Bueno creme is dit deeg wat zoeter als de Chocolate Chip, maar nog steeds erg lekker!

Speculicious

 

Let's Dough It

 

Dit deeg is next level! Ik hou van speculoos koekjes en had niet gedacht dat dit deeg echt precies zo zou proeven. Maar niks is minder waar, zo lekker! Het is een marbled deeg en daarop een crunchy speculoospasta en natuurlijk een speculooskoekje.

 

 

Is speculoos je favoriete koekje en smeer je al dagelijks speculoospasta op je brood dan is dit echt jouw ding.

Mijn Cookie Dough mening

 

Let's Dough It

 

Mocht het nog niet duidelijk zijn, ik ben fan! Alle drie de smaken zijn zo lekker. Maar de Chocolate Chip is zeker mijn favoriet omdat dat een smaak is die mij nooit zou vervelen.

De bakjes Cookie Dough van Let’s Dough It zijn verkrijgbaar in 250gr, 350gr maar ook in 1kilo! En je kan ook je eigen koekjesdeeg samenstellen, heel simpel door je basis en formaat te kiezen en daarna alle toppings die je wilt. Mocht je meer willen weten kijken dan even op de Let’s dough it experience website.

Wat zou jij voor een smaak Cookie Dough willen proeven?

Beautifuldisaster.nl | @beautifuldisasternl

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet!

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: