Toen het pakketje van ‘lets dough it’ binnen kwam, zagen en roken we alleen maar lekkers. Wat we er van hebben gebakken? Dat lees je hier, of konden we er tóch niet van af blijven?

 

Lets dough it

Kennen jullie Lets dough it al? Zoja, dan snap je heeeel goed waarom ik geen nee zei. Zo niet, dat zal ik je even heel simpel vertellen. Dit deeg kun je zo eten!! Ja, je leest het goed, zo eten ‘rauw’ en dus helemaal veilig. Normaal is dat helemaal niet zo goed, maar doen we het toch. Maar dit deeg is zo gemaakt, dat je het zo kan op snoepen als je wilt, (zelfs zwanger!!) maar ook kan bakken. Dit is toch bijzonder?! Je kan zelfs een soort een ijsachtige substantie maken. Dit klinkt als muziek in de oren toch? Ik ga je meer vertellen.

dough it

 

Ons pakket

Wat ik dus zei, een heerlijk pakket met daar in;

  • Velvet bueno.
  • Toppe dough banoffee.
  • Classic cookie dough.
  • Nutzly’ witte chocolade hazelnootpasta.
  • Vegan cinnamon cake beslag.
  • Raspberry cheescake pepernoten fudge bae.

Ze hebben nog veel meer smaken, en zo hebben ze ook vegan! So, lets dought it  https://letsdoughit.nl/collections/cookie-dough-menu

 

dough it

dough it

 

Try it!

Wij konden het niet laten om stiekem te proeven gelijk. Dit deeg, dit deeg is zo lekker, dit moet iedereen een keer proeven. Ik vind deeg vaak lekker en snoep altijd wel. Maar dit is wel echt een ander leveltje hoor. Aanrader wel!

We hebben er verschillende dingen mee gedaan, en ik kan je vertellen ALLES IS OP. We hebben als eerst heerlijk gesnoept van het deeg, maar hebben er ook koekjes van gemaakt. Dat vond Boaz vooral een heel goed idee, koekjes bakken én eten, blijer kun je mijn peuter niet maken.

Je kan bij Lets dought it precies kijken, hoe het moet, en hoelang het moet. Ik heb ook even gespiekt natuurlijk.

 

 

Na de bolletjes (en een gekke vorm van mijn peuter), krijg je dus echt overheerlijke koekjes. En een heel groot voordeel, het is altijd gaar. Wat wij dus wel eens hebben, de randjes precies goed, maar binnenkant nog te zacht, niet goed gaar of dat soort ongein. Maar nu perfect he, gewoon perfect. Boaz kon er niet vanaf blijven, papa ook niet maar mama ook niet trouwens. Ze gingen dan ook allemaal op haha.

 

 

Ik had dus ook gelezen dat je van de ‘vegan cinnamon cake beslag’ ook een toetje kon maken, dus hop, ik heb het in de vriezer gegooit, en savonds een toetje voor manlief en zoonlief gemaakt.

Een koekje, een bolletje ‘ijs’ van de cinnamon cake beslag & ik heb de heerlijke witte hazelnoot pasta verwarmt en er aardbeien in gedopt. (Ja, want dat vind deze snoepkont zo lekker, aardbeien met choclade, ohhhh jongens) Deze toetjes, die vonden ze om te smullen, alles op. Het is wel vrij machtig, maargoed, daar houden wij wel van. Dit wilt toch iedereen?!

 

 

Korting

Nou, lucky voor jullie heb ik een kortingscode voor jullie. Met de code beautyandlifebycecilia10 krijgen jullie 10% korting, WOOHOOO!

Ze hebben echt zo veel meer dan ik jullie nu kan vertellen, ik ga in ieder geval niet lang wachten met mijn bestelling. Zoveel smaken die ik nog wil proeven. Let’s dought it https://letsdoughit.nl

Geniet van jullie dag, korting code en straks van jullie lekkernij. & van mij horen jullie heel snel weer.

Liefs, Nadine

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: