Inmiddels heeft bijna elk merk en elk bedrijf wel ingespeeld op de nieuwe trend betreft make-up remover pads. Ik ben hier helemaal voor in, want zo wordt het beschikbaar voor iedereen en scheelt het een hoop make-up doekjes als we allemaal overgaan! Ik kwam deze van de Lidl by cien toevallig tegen en besloot om ze maar gewoon mee te nemen. Kom je meelezen wat ik ervan vond?

 

Lidl by cien make-up remover pads

Het eigen huismerk van Lidl by cien brengt regelmatig wel goede producten uit. Zo was ik erg fan van de Benefit cosmetics dupe producten. Hiervan is het meeste inmiddels op en baal ik wel dat ze niet in het vaste assortiment zitten. Ook is de skincare lijn welke lijkt op die van het dure merk la Prairie ook enorm bekend van Lidl by cien. Ik heb hier ook een aantal producten van gehad waar ik ook erg tevreden over was. Maar ook hier is hetzelfde dat ze niet in het vaste assortiment zitten, al komen deze wel regelmatig terug omdat ze zo gehypet zijn natuurlijk.

 

Lidl by cienLidl by cien

 

Deze make-up remover pads komen in een setje van 3 stuks en kostte €3,99. Ik vind dit eigenlijk wel een prima prijsje! Betreft de eerste indruk zien de pads er gewoon goed en stevig uit. Ze lijken qua uiterlijk eigenlijk gewoon op de pads van zowel Essence als Faceez. Betreft de Faceez zijn deze van de Lidl dan weer een stuk goedkoper. Het enige nadeel zou zijn als deze weer niet in het vaste assortiment van de Lidl komen en je dus eigenlijk zou moeten inslaan wanneer je deze fijn vind.

Ik heb de pads uiteraard inmiddels al een aantal keer goed getest. Mijn minpunt is dat de remover niet goed werkt met alleen water. Maar mijn tegenstelling is wel dat het met een make-up remover in combinatie echt super fijn werkt. De pads zijn erg zacht waardoor de huid niet geïrriteerd raakt. Ik zou deze pads zelf zeker wel opnieuw aanschaffen. Dit omdat ik toch altijd wel een remover erbij in combinatie gebruik

 

 

Gebruik jij al wasbare make-up remover pads? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: