Een tijdje geleden kreeg ik via Instagram een berichtje van Kaboutermama dat ze mij nomineerde voor de Liebster award. Ik had hier wel al van gehoord, maar had natuurlijk niet verwacht dat ik er een zou krijgen, zeker omdat ik nog niet zo lang blog.

 

Wat is een Liebster award?

De Liebster award is een virtuele award die je doorgeeft aan (beginnende) bloggers om een kleine waardering te geven voor hun blog. Doordat je vanuit jou nominatie weer telkens 5 anderen nomineert, leer je telkens weer wat nieuwe leuke blogs kennen.

 

Een bedankje aan Rachelle van Kaboutermama

Lieve Rachelle, ik wil je onwijs bedanken voor  jou Liebster award nominatie aan mij door te geven. Je lieve woorden betekenen veel voor mij en voor zulke lezers blog ik natuurlijk het liefste. Ik heb je leren kennen op Instagram tijdens een advent winaktie maar wij zijn elkaar daarna blijven volgen en nu gaan we elkaar eerdaags ook in het echt ontmoeten omdat ik twee volgers mee mag nemen naar het Cosmo IJmuiden event 18 februari.

 

liebster award

 

De Liebster award heeft ook een aantal spelregels

 • Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn/haar blog
 • Zet een foto van de award op je blog
 • Beschrijf jou favoriete blog
 • Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en maak nieuwe vragen voor de bloggers die jij nomineert
 • Nomineer jou favoriete blogs
 • Kopieer de regels in je blogpost
 • Informeer de bloggers die jij genomineerd hebt, en stuur hen een link van je blogpost

 

Wat zijn mijn vragen die ik moet beantwoorden van Kaboutermama

 • Heb je weleens een artikel geschreven wat je liever niet online had geplaatst of waar je spijt van hebt?
 • Hoe zie jij je leven voor je over 10 jaar?
 • Wat vindt je het leukste aan het bloggen?
 • Wat is jou guilty pleasure?
 • Als je alles zou kunnen doen, ongeacht de kosten of beperkingen. Wat zou je dan doen?

Heb je weleens een artikel geschreven wat je liever niet online had geplaatst of waar je spijt van hebt?

Nee, ik zal nooit een artikel plaatsen waar ik als persoon niet achter sta. Ik zal ook nooit mijn mening aanpassen en altijd eerlijk zijn in een review, ook al bevalt het product mij niet.

 

Hoe zie jij je leven voor je over 10 jaar?

Ik zie mijzelf nog graag aan het bloggen, ook wanneer ik er niet ”groter” mee wordt, blijft het plezier in het bloggen altijd mijn hoofddoel. Ik zou ook graag binnen die 10 jaar moeder willen worden, het liefst al heel veel eerder dan 10 jaar. En wat ik nog het allerliefst wil is een (vakantie)huis in Oostenrijk, in Zell am See de stad waar ik geboren ben. Ook ben ik sinds mijn eigen bruiloft bezig met een weddingplanner opleiding en hier zou ik ook heel graag verder mee willen.

 

Wat vindt jij het leukste aan het bloggen?

Het allerleukste aan het beauty bloggen is dat niet iedereen het direct bij mij zou verwachten, dit omdat ik niet persee met make-up de deur uit hoef als ik even een brood bij de supermarkt moet halen. Maar wel heel veel passie heb in het doen van make-up en het fotograferen ervan. Ik vind het ook leuk als ik lieve berichten krijg zoals die van Rachelle, dat ze het leuk vinden om mijn blogs te lezen. En daar doe ik het natuurlijk ook graag voor.

 

Wat is jou guilty pleasure?

Mijn guilty pleasure is nachos met cheesesaus. En vooral de cheesesaus, zowel koud als warm kun jij mij hier altijd blij mee maken. Bijvoorbeeld bij de bioscoop maar ook thuis trakteer ik mijzelf ook weleens op een zakje. Ik hou ook van alle smaken nachos; naturel, kaas, chili enz. Het enige wat hetzelfde blijft is altijd de cheesesaus!

 

Als je alles zou kunnen doen, ongeacht de kosten of beperkingen. Wat zou je dan doen?

Zoals hierboven al te lezen is zou ik dan natuurlijk een huis kopen in Oostenrijk maar ook zou ik graag mijn eigen bedrijf willen starten in beauty behandelingen bijvoorbeeld wimperextensions, gezichtsmaskers, wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven, wimpers verven, wimperlifting enz enz. Maar ook van mijn weddingplanner een eigen zaak maken. Wat ik ook zou willen is een mooie grote witte ruimte met veel lichtinval om mijn bloggersruimte van te maken voor mijn make-up te doen, producten te fotograferen en blogs te typen. En natuurlijk zou ik dan ook wel een hele grote walk-in nodig hebben voor al mijn make-up (en kleding!!) Wat ik ook zou doen is maandelijks een ander goed doel een bedrag doneren en meer willen reizen om ook in het buitenland vrijwilligerswerk te kunnen doen.

 

Wie zijn mijn genomineerde?

 

Wat zijn mijn vragen voor de genomineerden?

 • Hoe ben jij op je bloggersnaam gekomen?
 • Hoe zie jij jou blog over 3 jaar, en hoe zie jij jou blog over 5 jaar?
 • Als je een wens mocht laten uitkomen, welke zou dit dan zijn?
 • Hoe heb jij de stap genomen om te bloggen?
 • Is er een bepaalde opdracht die jij nooit zou aannemen voor jou blog?

 

Ben jij weleens genomineerd voor de Liebster award?

22 Reacties

 1. Wat leuk dat je over 10 jaar nog wilt bloggen ook al je niet groter bent geworden qua bezoekers. Daar gaat het om, je doet het voor jezelf omdat jij er plezier in hebt. Succes met alle plannen!

 2. Ik vind het een goed initiatief. Ik ben heel lang geleden eens genomineerd.

 3. Heel lang geleden ben ik genomineerd voor de Liebster Award. Leuk om te lezen dat deze het nog steeds doet in blogland. Mooie doelen als geld geen rol speelt. Ook wanneer het wel een rol speelt is het leuk om je hierop te richten. Wanneer je iets echt graag wilt, dan is daar echt een weg om te bewandelen!!

 4. Ahhhh bedankt voor de nominatie cutie! En wat megaaaaaa leuk dat ik je de 18de blijkbaar ga zien! Ik ben er ook!!!!! Whooooeeee

 5. de cheesesaus is ook super lekker. Maar dat eet ik nu niet meer. Ik ben een tijdje terug genomineerd voor de liebster award. Maar heb ze nog niet ingevuld.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: