Ik ben eigenlijk een groot fan van Michael Kors, Guess en DKNY geurtjes. Maar ook vind ik het leuk om weleens een budget parfum uit te proberen. Voor deze blog heb ik gekozen voor een geur van ESSENCE – Like an unforgettable kiss

 

Deze geur is een heerlijke fruitige romantische bloemengeur waarin de geur van framboos voor mij het meeste naar boven komt. De topnoten in de geur zijn roze grapefruit, mango en mandarijn voor een heerlijke frisheid. De lelie en framboos geeft de geur het romantische tintje. De warme sandelhout, musk en vanille geven de geur een sensuele vleug. Net als een onvergetelijke kus
(volgens de verpakking dan).

 

Deze geur is eigenlijk vanuit een oude collectie van 2015, maar ik had deze geur in mijn Essence giftbox die bij de kruidvat te koop was. De geur is verpakt in een mooi klein flesje van 10ml of 50ml ik had zelf de 10ml verpakking in de giftbox zitten.

 

kiss

 

Ik vind de geur erg fijn, het heeft een heerlijke frisse en zoete geur, maar niet te overheersend. De parfum blijft ongeveer een halve dag wat aanwezig, maar omdat het flesje vrij klein is kun je deze gemakkelijk mee onderweg nemen om de geur af en toe wat bij te werken. Deze geur heeft mij in ieder geval nieuwsgierig gemaakt naar de andere geuren van Essence. Ik heb de ”like a day in a candy shop” laatst online gezien, hopelijk is deze nog verkrijgbaar want hier ben ik zeker wel benieuwd naar. Hopelijk krijg ik er alleen geen trek van.

 

Het voordeel ten opzichte van mijn wat normale geur is natuurlijk de prijs, de grotere verpakkingen zijn nog voordeliger ten opzichte van de 10 ml verpakkingen. Ik vind de geur zeker niet onderdoen voor de duurdere parfums maar de houdbaarheid van de geur is wel iets minder dan ik gewend ben.

Unforgettable kiss bevat de volgende ingrediënten:

Alcohol Dentat * Aqua * Parfum * Butyl Methoxydibenzoylmethane * Ethylhexyl Methoxycinnamate * Ethylhexyl Salicylate * Benzyl Salicylate * Citronellol * Limone * Linalool * CI-16035 (RED 40) * CI-17720 (RED 33) *

 

De eau de toilette kost maar €2,99 voor 10 ml en €6,99 voor 40 ml bij de Kruidvat

Heb jij weleens een geur van Essence geprobeerd?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: