Lilac you a lot! Vandaag neem ik je mee in deze prachtige paarse droom van Colourpop. Roze en paarse kleuren passen altijd erg mooi bij mijn groene ogen dus ik ben gek op deze kleuren. Lees je mee?

 

Lilac you a lot

Het Lilac you is een 9 pan oogschaduw palette met 5 matte kleuren en 4 shimmer kleuren. Ik vind de colourpop palettes zo fijn omdat ze heerlijk kleurrijk zijn en super fijn in het formaat. Hopelijk wordt het ooit makkelijker om dit merk te bestellen want het is tot nu toe altijd wel super!

 

LilacLilac LilacLilac

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren van boven naar beneden Cloud, Imagine that en Ghostin. De tweede rij swatches bevat de shimmers Wake me, Fluff en Trainwreck. Deze drie kleuren zijn echt waanzinnig mooi. De laatste rij swatches bevat de kleuren Zoned out, Iffy en Filtered. Deze drie matte kleuren zijn erg mooi!

 

 

Make-up look

Voor mijn make-up look heb ik de kleuren Filtered, Iffy, Zoned out, Fluff en Wake up gebruikt. De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd en ook erg gemakkelijk aan te brengen. Vooral de shimemrs Fluff en Wake up zijn erg mooi en gemakkelijk. Ik had dit palette al een tijd voor Blood lust gekocht, mocht je nou fan zijn van paarse kleuren en Jeffree Star te duur vinden zou ik deze zeker aanraden!

 

 

Wat vind jij van het Lilac you a lot palette?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: