Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Limited Edition: Balea Pearl & Glow masker

Ook deze week heb ik ervoor gekozen om twee soorten maskers te reviewen. Het vorige Limited editon vanille chai masker van de DM Balea vond ik niet zo een succes. Als ik de verpakking zo zie van het Peral & Glow masker, ga ik er vanuit dat dit masker wel een succes wordt.

 

Pearl & Glow masker

De verpakking ziet er erg girly en feestelijk uit, waardoor dit masker ook nog eens leuk zou zijn om cadeau te doen. Het masker is geschikt voor elke huidtype, en belooft een extra luxe verwenbehandeling met het licht glimmerende gezichtsmasker. Het belooft de huid te verwennen dmv een intensieve vochtigheidsbehandeling (dit zou zichtbaar moeten zijn na 24h). Ook belooft het nog eens rimpels te verminderen (dit zou na 1 uur zichtbaar moeten zijn). Ik vind de verpakking wel iets moeizaam lezen met de witte letters op de roze glimmende verpakking. Maar gelukkig komen we er wel uit.

 

glow

 

Gebruik van het masker

Het masker moet aangebracht worden op een gereinigde huid, waarna je het masker 10-15 minuten laat inwerken. Ook dit masker moet na de inwerktijd NIET afgespoeld worden maar de restanten moeten verwijderd worden met een make-up doekje. Het masker heeft het beste effect als je het 1-2 keer per week gebruikt. Ook dit masker bevat weer een inhoud voor twee behandelingen (2 x 8 ml) voor maar slechts €0,40!!

 

 

Mijn ervaring

Ik vond het masker er mooi uit zien, de kleur van het masker was precies zoals verwacht: een prachtig glimmende parelachtige kleur. Ik heb het masker nog geprobeerd te fotograferen maar helaas was de kleur te licht om zichtbaar te zijn op de foto. Het masker voelde erg zacht en fijn met aanbrengen en de 15 minuten vlogen ook onwijs snel voorbij. Mijn huid voelde erg fijn en verzorgd aan na het masker. Dit is dan ook zeker een masker wat ik vaker zou gebruiken en de volgende keer in de DM zeker weer mee wil nemen.

 

Gebruik jij weleens een masker?

24 reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: