Een ding is zeker een gebrek aan DM Balea reviews zal ik nooit hebben want met elk bezoek vind ik weer de leukste nieuwe producten. Zo ook deze twee limited edition bloemenmaskers

 

Blütentraum & Blütenzauber

Het Blütentraum doekmasker is geschikt voor elke huidtype en beloofd een intensieve vochtigheidsverzorging door de toegevoegde hyaluronzuur. De kersenbloesem in het masker geeft het masker nog het heerlijke droom effect. Het Blütenzauber doekmasker is ook geschikt voor elke huidtype en beloofd ook een intensieve vochtigheidsverzorging door de toegevoegde hyaluronzuur. Dit masker bevat een heerlijke bloemengeur van pioenrozen. Beide maskers moeten op een gereinigd gezicht aangebracht worden en hebben beide een inwerktijd van 10 minuten nodig. Na het verwijderen van het doekmasker kun je het resterende serum inmasseren.

 

Blütentraum

 

Het gebruik van de maskers

Bij opendoen van de maskers komt er al een heerlijke bloemengeur tegemoet, daar is zeker niks over gelogen. Beide maskers hebben een leuk bloemenpatroontje op het sheet gedrukt, nu had ik hier wel foto’s van gemaakt toen ik de maskers op had maar nu kan ik deze helaas niet meer terugvinden op mijn schijf. Mochten ze nog opduiken waar ik wel vanuit ga voeg ik ze later nog in deze blog toe natuurlijk. Het patroontje erop vind ik het masker wel wat extra’s geven vergeleken met een witte sheet, net zoals de geur van deze maskers.

 

Blütentraum

 

Het effect van de maskers

Mijn huid voelde achteraf heerlijk zacht aan en zag er gelijk ook weer lekker fris uit. Ik heb het gevoel dat mijn gezicht een heerlijke vochtigheidskick gekregen heeft wat het af en toe nodig heeft. Ik hoop dat deze maskers zeker langer te koop blijven omdat het limited edition zijn want ik ben fan! De maskers zijn te koop bij de DM Drogerie (oa Duitsland, Oostenrijk) voor €1,25 per stuk. Fan van DM maskers lees dan ook zeker deze 3 in 1 masker blog.

 

Blütentraum

 

Welke van deze twee maskers lijkt jou het lekkerst?

1 Reactie

  1. Ze lijken me allebei wel fijn, en ik ben dol op bloemen dus dat spreekt me nog extra aan hierbij.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: