Ik heb de laatste tijd wat leuke dingen misgelopen bij de DM maar gelukkig was ik nog op tijd voor deze limited edition haar producten. Inmiddels is het schap verdwenen dus waarschijnlijk ook uitverkocht! Lees je mee?

 

Haar cremekur banaan & watermeloen

Ik begon met deze twee varianten van de limited edition haar cremekur maskers. De eerste variant bevat banaan extracten en de tweede variant bevat watermeloen extracten. Beide zijn geschikt voor beschadigd haar. Nu heb ik zelf niet geheel beschadigd haar maar gebruik ik zulke producten graag zodat mijn haar makkelijk doorkambaar is omdat het zo lang is. Je gebruikt deze kur nadat je je haar gebruikelijk gewassen heb. Dit is bij mij altijd een shampoo en conditioner en daarna een haarmasker maar het laatste heb ik dan vervangen voor deze kur.

Helaas ben ik over deze Kur niet zo tevreden ik ben toevallig ook een andere van DM Balea aan het testen en deze bevalt mij veel beter. Hier komt eerdaags ook nog een review van online.

 

Limited edition Limited edition

 

Turban haarmaskers granaatappel & papaya

Ik heb een tijdje geleden al eens Turban haarmaskers van de DM Balea geprobeerd en toen vond ik het al zo jammer dat er niet andere varianten waren. Nu zijn er twee nieuwe varianten een met granaatappel extracten en keratine en een met papaya extracten en keratine. Beide varianten zijn geschikt voor beschadigd en voor droog haar.

Je gebruikt de maskers op gewassen maar handdoekdroog haar. Let op dat de sticker niet nat wordt waarmee je de turban strak plakt anders is deze niet meer te gebruiken. Hierna laat je het 20-25 minuten inwerken waarna je het kunt uitspoelen. Ik gebruik deze producten met een langere inwerktijd vaak als ik weet dat ik langer onder de douche ben met bv scheren of in bad ga.

 

Limited edition Limited edition

 

Ponytail haarmasker kokos

Het laatste product is een soort haarmasker maar dan in de vorm van een paardenstaart. Dit is ook vaak het gedeelte waar ik zelf maskers voornamelijk insmeer. Het masker bevat kokosolie en keratine en is geschikt voor beschadigd haar en droge punten. Mijn punten gaan enorm vaak pluizen dus naar deze variant ben ik wel onwijs benieuwd. Het masker werkt hetzelfde als hierboven maar dan heb je je haar in een paardenstaart. Het ponytail masker kost €2,45. Helaas zijn alle maskers uitverkocht en ik weet niet of er een nieuwe voorraad komt omdat het limited edition is.

 

Limited edition

 

Naar welke variant zou jouw voorkeur uitgaan?

7 Reacties

  1. Klinken wel als fijne haarmaskers!
    Heb nu ook een shampoo en conditioner van balea staan! En ik heb om! Jammer dat we niet zo vaak naar duitsland kunnen. Maar gelukkig is er altijd wel iemand die wel gaat en wat mee kan nemen als het moet.

  2. Ik doe vaak Conditioner en een haarmasker dat werkt voor Mijn haar het beste maar doe dit maar 1 a 2 x in de week.

  3. Oeh, die klinken wel goed! Ik probeer af en toe wel eens een haarmasker, dat vind ik wel fijn. Ik vraag me alleen wel altijd af of het echt iets voor mijn haar doet, of dat ik niet net zo goed conditioner er in kan doen 😉

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: