Na de review van het 24M Main Artist palette kon de review van de lip crayon trio natuurlijk niet achterblijven. Ik was namelijk eerst erg aan het twijfelen en ben er nu echt onwijs enthousiast over. Lees je mee?

 

Lip crayon trio

Ik wilde eigenlijk alleen het 24M Main Artist palette kopen omdat ik het 24A Artist pass ook al zo een super palette vond. Toen ik deze Lip crayon trio van deze collectie zag moest ik deze wel in mijn mandje erbij voegen. Ik hou namelijk echt van nude kleurtjes en ben ook wel erg benieuwd hoe deze lip crayons werken en houden. Ik heb inmiddels al een aantal looks hiermee gemaakt en pak er nu eigenlijk sneller naar dan een (liquid) lipstick. De crayons zijn erg gemakkelijk aan te brengen en voelen ook erg zacht. Maar vooral belangrijk is dat de kleurtjes ook zo mooi zijn! Dit is zeker een hele goede aankoop geweest. Lees je mee verder?

 

Lip crayon trioLip crayon trioLip crayon trio

 

Lip crayon NSFW

Het kleurtje NSFW is de lichtste van de drie. Ik draag onwijs graag nude tinten bij de meeste make-up looks. En ook dit kleurtje heeft mijn hart gestolen! Ik heb zowel een swatch op mijn pols gemaakt als op mijn lippen. De swatch pols ging echt super gemakkelijk en ziet er ook echt goed gepigmenteerd uit. De lip swatch ging ook heel gemakkelijk. Alleen met het laatste donkere kleurtje had ik even wat buiten de lijntjes maar ik ben er wel echt heel erg tevreden over.

 

Lip crayon trioLip crayon trio Lip crayon trioLip crayon trio

 

Lip crayon TLC

Het kleurtje TLC is iets donkerder dan de NSFW maar ook echt onwijs mooi en iets wat ik dagelijks zou dragen.

 

Lip crayon trioLip crayon trio Lip crayon trio Lip crayon trio

 

Lip crayon ASAP

Het kleurtje ASAP is dan weer een kleurtje wat ik niet dagelijks zou dragen. Maar zoals je kunt zien op de full face make-up looks zou je wel mee overdag een van de eerste twee kunnen dragen en s avonds wisselen naar deze. Het kleurtje zelf is wel erg mooi!

 

Lip crayon trioLip crayon trio Lip crayon trio Lip crayon trio

 

Welke kleur uit dit Lip crayon trio vind jij het mooist?

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: