Als ik iets moet opnoemen waar ik niet tevreden mee ben zijn dat absoluut wel mijn lippen, ik vind mijn lippen dus veels te dun. Of ik er iets aan zou laten doen denk ik dan weer eerlijk gezegd niet omdat ik absoluut een naaldenangst heb. Wellicht dat dit hydrogel masker helpt voor vollere lippen.

 

Hydrogel lip mask

Het lip mask belooft de lippen te hydrateren, verzachten en voller te maken. Hoe dan? Door alleen het masker gedurende 15-20 minuten te dragen en het resterende serum in te masseren. Dit ook nog eens voor maar €0,49 cent bij de Action. Dit moet dus absoluut even getest worden.

 

 

De verpakking is al zeker een pluspunt

Ik vind de roze verpakking echt super, het lip mask zit ook nog eens goed verpakt. Bij het openen van de plastic verpakking vind je het lipmasker in een plastic doosje verpakt. Het masker voelt onwijs glibberig en slijmerig. Het is absoluut even wennen met het masker op, vooral omdat je dus ook 15-20 minuten je mond niet open kan doen. Dit vind mijn man natuurlijk wel weer erg leuk aan dit masker.

 

Voor het lipmasker

 

hydrogel lip mask
Met het lipmasker op

 

Na het lipmasker

 

Het masker plakt wat lastig

Ook is het masker er weer twee keer afgeglibbert, maar hierna blijft het masker gedurende het kwartier goed zitten waarna die er weer afglibbert. Ik had niet echt zin in nog een poging tot plakken dus heb na deze 15 minuten opgegeven. Het lip masker werd na een tijdje lekker verkoelend en mijn lippen voelen ook erg zacht aan. Maar of ik nou echt kan zeggen dat mijn lippen er voller van worden vind ik niet. Ik zou het masker niet snel opnieuw aanschaffen, niet alleen omdat ik het verwachte vollere effect mis, maar ook omdat het masker er telkens afglibbert. Maar voor die €0,49 cent kan ik het nou niet echt een miskoop noemen.

 

Bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Glycerin * Butylene Glycol * Ceratonia Siliqua Gum * Sucrose * Pentylene Glycol * Agar * Xanthan Gum * Chondrus Crispus Powder * Cellulose Gum * Allantoin * Sodium Hyaluronate * Hydrolyzed Gelatin * Disodium Edta * Ascorbyl Glucoside * Menthol * PEG-40 Hydrogenated Castor Oil * Sodium Hydroxide * Phenoxyethanol * Propylene Glycol * Ethylhexylglycerin * Methylparaben * Ethylparaben * Parfum *

 

Hoe verzorg jij je lippen? Meer blogs over lip verzorging lezen? Bekijk dan ook de Balea sweet lips blog!

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: