Beauty,  Make-up,  Shoppen

Lipstick vault Max & More bij de Action gescoord

Het was een hele tijd geleden al op Instagram te zien dat MAX & MORE een lipstick vault zou aanbrengen. Ik gebruik intussen best wel veel producten van MAX & MORE onder andere de primer, oogpotloden en ik had al een aantal lipsticks. Kijk snel mee naar de 12 mooie en verschillende kleurtjes!

 

lipsticklipstick

 

Lipstick vault

De lipstick vault van MAX & MORE bestaat uit twaalf verschillende kleuren van nude tot fel rood. Er zit voor ieder wat wils bij dus en dat voor maar €5,95 exclusief bij de Action! Dat is net iets minder dan €0,50 per lipstick wat dus echt een koopje is! Ik ben van rechts af aan begonnen met swatchen omdat dit de lichtste kleur was.

lipsticklipstick

Naked Nude

Naked Nude is echt een kleurtje waar ik van hou en los ook zeker zou kopen. De kleur zit er iets donkerder uit dan het lijkt maar met de swatch en lipswatch kan je goed zien hoe mooi zacht deze kleur is. Deze lipstick zal zeker vaak gebruikt gaan worden.

lipstick lipstick

 

Rusty Rose

Rusty Rose is ook echt wel een kleurtje waar ik van hou, niet te licht en niet te donker roze maar vooral niet te fel roze. Ik vind deze kleur erg mooi zowel met de swatch als de lipswatch.

lipstick lipstick

 

Toasted Taupe

Toasted Taupe is op eerste blik iets te donker voor mijn smaak en op de swatch is dat ook wel goed te zien. Op mijn lipswatch vind ik de kleur dan toch iets milder, maar het zou geen kleur zijn die ik dagelijks zou gebruiken.

lipstick lipstick

 

Indigo Plum

Indigo Plum is een kleurtje wat ik niet zo snel los zou kopen tenzij het voor een instagram thema look is. Paarse lipstick staat mij dan ook echt niet vind ik zelf. Maar ik ken ook mensen welke deze kleur gewoon rocken!

lipstick lipstick

 

Desert Kiss

Desert Kiss niet alleen een mooie naam maar ook een erg mooi kleurtje. Ook zeker een kleur welke ik veel ga gebruiken.

lipstick lipstick

 

Scarlett Red

Scarlett Red is een kleur die ik wel erg mooi vind maar meer op speciale dagen als bijvoorbeeld kerst of een verjaardag zou dragen. Ondanks dat ik altijd een beetje bang ben voor rood omdat ik het erg moeilijk vind mooi te krijgen vind ik de kleur best mooi staan.

lipstick lipstick

 

Crème Brulee

Crème Brulee is ook echt weer een kleurtje waar ik erg blij van wordt, mooi zacht en neutraal maar toch opvallen. Ook zeker een van mijn favorieten!

lipstick lipstick

 

Truffle

Truffle vond ik er donkerder uit zien dan het uiteindelijk met swatchen en lipswatchen was. Ik vind deze kleur erg mooi voor deze herfstperiode.

lipstick lipstick

 

Rodeo Rose

Rodeo Rose is dan weer een kleur die ik erg mooi vond en met swatchen ook. Helaas vind ik toch echt dat deze kleur mij niet zo staat.

lipstick lipstick

 

Sweet Punch

Sweet Punch is ook echt een punch in mijn gezicht, wat een fel kleurtje is dit zeg! Voor een make-up look zou ik het zeker gebruiken maar mijn dagelijkse kleur is dit helaas niet.

lipstick lipstick

 

Peach Passion

Peach Passion is zo een kleur waar ik een beetje van schrok toen ik hem zag, met swatchen mooier vond en met de lipswatch al helemaal. Dit kleurtje zou ik ook zeker wel dagelijks dragen.

lipstick lipstick

 

Hot Kiss

Hot Kiss is natuurlijk een geweldige afsluiter, een mooie dieprode pikante kleur welke erg mooi is voor de komende feestdagen. Met de kerst zul je dus een foto van mij zien met deze kleur op!

lipstick lipstick

 

Welke kleur zou jij favoriet zijn?

PS: Interesse in meer Max & More? Een tijd geleden won ik een heel groot pakket via instagram.

4 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: