Vorig jaar zal ik ook al onwijs mooie Limited Edition liquid eyeshadow bij Beautybay. Ik twijfelde toen te lang waardoor ze al uitverkocht waren. Dus dit keer was ik er op tijd bij en kocht ik ze gelijk samen met het Book of Magic palette van Beautybay. Lees je mee?

 

Living my best light – Liquid eyeshadow trio

Het living my best light liquid eyeshadow trio set bevat drie soorten liquid crystal eyeshadow. Met een liquid eyeshadow kun je op een vrij gemakkelijke manier wat glitter en wat licht toevoegen aan jouw make-up look. Je kunt het gebruiken op je volledige ooglid, maar ook voor een cut crease of een klein hoekje bij je oog. Je kunt er eigenlijk onwijs veel kanten mee op. Ik heb er nog nul ervaring mee dus ben erg benieuwd of het gaat bevallen.

In het set zitten drie verschillende soorten kleuren Sapphire (een diep paarse gleur met paarse en blauwe glitters). Howlite (een vibrante blauwe kleur) en Amethyst (een lilac kleur met zilveren glitters). Het Living my best light set is te koop bij Beautybay zelf voor €18,- dit is €6,- per liquid eyeshadow.

 

liquid eyeshadow liquid eyeshadowliquid eyeshadow

 

Howlite

Howlite is een mooie felle blauwe kleur met shimmers. Persoonlijk vind ik deze kleur ook erg mooi bij de kerst passen of bij andere feestelijke situaties. Ik ben echt verbaasd hoe deze eerste kleur swatcht en hoop dat het er ook zo uit gaat zien op de ogen want Wauw!

 

liquid eyeshadowliquid eyeshadow

 

Amethyst

Amethyst is een lila kleur met zilveren glitters. Deze kleur zou ik ook snel pakken met een dagelijkse look voor een kleine touch. Maar is ook leuk om ’s avonds je look gemakkelijk aan te passen naar een glitterlook. Ook deze swatch is weer waanzinnig mooi!

 

liquid eyeshadowliquid eyeshadow

 

Sapphire

Het kleurtje Sapphire is wat dieper paars en bevat zowel blauwe als paarse glitters. Het kleurtje vind ik dan persoonlijk wel erg donker en zou ik zelf alleen ’s avonds gebruiken of bij speciale gelegenheden. Het is wel een erg mooi kleurtje welke ook weer mooi swatcht!

 

liquid eyeshadowliquid eyeshadow

 

Make-up looks

In de eerste twee foto’s laat ik een voor – en na foto zien van hoe ik de glitter eyeshadow Howlite heb toegepast als een soort topcoat. Ik vind het effect wel erg mooi en geeft de look ook wel echt een mooi soort licht en wat feestelijks. Bij mijn tweede look heb ik de kleur Amethyst toegevoegd en ook deze vind ik erg mooi. Ik heb deze wat dikker aangebracht dan de Howlite en over mijn hele cut crease. En bij mijn derde look heb ik de kleur Sapphire toegevoegd. Ik denk dat ik deze kleur iets te donker naar mijn smaak vind en de eerste twee mooier vind. Maar deze kleur heeft wel een erg goede dekking.

 

 

Gebruik jij weleens liquid eyeshadows?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: