Lisa Frank x Morphe vernieuwde 35b palette

Ik had het 35b palette van Morphe eigenlijk al maar deze vernieuwde editie in samenwerking met Lisa Frank is wel echt een musthave voor de Morphe liefhebber. Naast het palette kocht ik ook het beautyblender setje alleen al omdat het zo schattig eruit zag haha. Lees je mee verder?

Lisa Frank x Morphe 35b palette

Het Lisa Frank x Morphe palette is in een aantal verschillende edities uitgekomen. Degene met de eenhoorn tekening erop sprak mij het meeste aan. Ik hou van palettes welke naast de binnenkant ook extra aandacht besteden aan de buitenkant. En het vernieuwde 35b palette is een echte beauty van de buitenkant en van de binnenkant. Ik vind de regenboog spiegel aan de binnenkant ook wel echt een leuke touch geven want volgens mij hebben de meeste Morphe palettes überhaupt geen spiegel erin. Nu gebruik ik het niet heel veel maar het ziet er gewoon mooi uit.

 

Lisa FrankLisa Frank Lisa FrankLisa Frank

 

Lisa Frank x Morphe beautyblenders

Ik zeg je kan nooit genoeg beautyblenders hebben. Dit is ook wel het product wat ik het meeste vervang uit mijn make-up accessoires uit hygiënisch punt. Echt props voor de verpakking ik vind het snoepautomaat echt onwijs leuk bedacht en ik heb ook liever automaten waar make-up uitkomt dan snoep haha. Het setje bevat 2 grote beauty sponges (ik noem het altijd beautyblenders maar veel denken dan aan het officiële merk). Deze grote zijn onwijs fijn om je foundation mee aan te brengen. Ook zitten er 3 mini beauty sponges in, en deze zijn weer super fijn voor bijvoorbeeld concealer en mee te baken.

 

Lisa FrankLisa Frank Lisa FrankLisa Frank

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Blanca, Princess Pearls, Roary, Casey & Caymus en Sunflower. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Playtime Kittens, Markie, Balloon Buddies, Elephant John en Sasha & Shanti. De derde tij swatches bevat de volgende kleuren: Ballerina Bunnies, Purrscilla, Rainbow Chaser, Buzz en Hunter. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Dashly, Rainbow Majesty, Lollipop, Puppy Love en Roxi & Rollie.

 

 

De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Peekaboo, Zoomer & Zorbit, Dancing Dolphins, Saturn Sundae en Forrest. De zesde rij swatches bevat de volgende kleuren: Miss Galaxy, Prancing Unis, Violet & Velvet, Skye en Hollywood Bear. De zevende en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Tikanni, Angel Kitty, Spotty & Dotty, Panda Painter en Max Splash.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Skye (matte), Violet & Velvet (matte), Roxi & Rollie (matte), Lollipop (matte) en Prancing Unis (matte).  Voor mijn tweede make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Forrest (matte), Saturn Sundea (matte), Miss Galaxy (matte), Dancing Dolphins (matte) en Zoomer & Zorbit (matte). Later heb ik nog een kleine aanpassing gedaan door een shimmer lijn met de kleur Peekaboo toe te voegen.

 

Lisa FrankLisa Frank Lisa FrankLisa FrankLisa FrankLisa Frank Lisa FrankLisa Frank

 

Wat vind jij van de samenwerking met Lisa Frank en het vernieuwde 35b palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.