Als aanstaande ouders komt er altijd een hoop op je af. Welke merken wil je gaan gebruiken, hoeveel heb je van alles nodig. Zoveel verschillende soorten en maten. Wil je wasbare producten of wil je ”wegwerp” producten. Om het iets makkelijker te maken heeft Little big change een luierabonnement.

 

Little Big Change

Ik vond het altijd lastig om in te schatten hoeveel ik van welke maat nodig had, iedereen vertelde mij dat een baby al snel naar maat 2 ging maar uiteindelijk heb ik toch nog heel veel van maat 1 moeten bijkopen. Ook door de inschatting van maat 3 naar maar 4 moest ik nog snel op zoek naar een goede aanbieding. Hoe makkelijk zou het dan zijn als je een soort abonnement hebt waar je kunt aangeven weer luiers nodig te hebben en dit binnen 24 uur (of indien gewenst later) binnen hebt?

Bij Little Big Change kun je op elk moment van de dag jouw bestelling plaatsen, er zijn geen last-minute bezoekjes meer nodig alleen een paar simpele klikken heb je alles weer in huis wat je nodig heb. Je kunt een pakket samenstellen van luiers, luierbroekjes en zelfs vochtige doekjes. De luiers bieden ca 12 uur bescherming zijn ongeparfumeerd, chloorvrij en bevatten geen andere schadelijke stoffen. Bovendien hebben de luiers nog iets anders leuks, dus kijk snel mee!

 

Little big changeLittle big change Little big changeLittle big change

 

Ervaring

Ik ontving een testpakketje met 23 luiers in maat 4. Ik vind de verpakking van de luiers er super leuk uit zien met grappige teksten erop, en raad eens? De teksten staan ook op de luiers! In mijn pakje heb ik twee verschillende teksten Listen bossy en Love forever. Maar er zijn ook nog een hoop andere grappige/leuke testen, je weet dus eigenlijk nooit welke je krijgt. Het maakt het luier verschonen in ieder geval een stuk leuker!

 

 

Een abonnement op luiers maat 4 (7-17 kg) bevat 161 luiers voor €49,- per 4 weken. Het bedrag wordt ca 2 dagen voor elke nieuwe levering weer afgeschreven en mocht je eerder nodig hebben is dit altijd mogelijk! Een abonnement op broekjes maat 4 (8-15 kg) bevat 160 broekjes voor €54,- Een combinatie van 46 luiers en 112 broekjes €54,- Mocht je het abonnement willen uitbreiden met doekjes betaal je hiervoor €9,- per doos van 4 pakken (72 stuks per pak).

De frequentie van levering kan je aanpassen tussen 3 weken en 6 weken en de bezorging is helemaal gratis! Met de code WELCOME50 ontvang je momenteel 50% korting (geen affiliatie)

 

Welk soort luiers gebruik jij? Laat jij luiers vaak bezorgen of koop je het in de winkels?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: