Live With Love Morphe Pride collectie 2021

Pride maand is eigenlijk al voorbij maar ik kon helaas niet eerder plek vinden om deze blog in te plannen. Het mag de pret niet drukken, want de collectie is nog steeds te koop en super mooi! Ik kocht de gehele collectie bestaande uit een spiegel, kwasten set met houder en uiteraard het palette. Kom je meelezen?

 

Live With Love Morphe pride spiegel

Het allereerste product wat ik uit de Live With Love collectie laat zien is de hand mirror. Ik gebruik dit eigenlijk vrij zelden maar ik heb alle producten in een mooie deal gekocht voor €45,- twv €60,-. De hand mirror kost los €14,- dus deze heb ik er eigenlijk gewoon gratis bij gekregen. Wat ik overigens wel fijn vind aan deze spiegel is dat het formaat echt wel lekker in de hand ligt. En dat de spiegel niet zwaar is.

 

Live With LoveLive With Love Live With Love

 

Live with Love Morphe pride brush set 2021

Het Morphe Live with Love brush set bevat 6 kwasten voor een speciale prijs van €26,- met een waarde van €54,-. Het set bevat een Firm shadow & concealer brush, zoals de naam het al vermoeden is deze om concealer goed aan te brengen. Maar deze kwast is ook ideaal voor een oogschaduw kleur goed gepigmenteerd aan te brengen. Verder bevat het set een Oval shadow brush, een Pointed Blender Brush, een Deluxe Blender Brush, een Bent Liner Brush en een Angled Brow Brush. Ik vind de verpakking waarin de kwasten zitten weer helemaal geweldig. Al zal het witte wel erg besmettelijk zijn op een make-up tafel. Verder vind ik de kleurtjes van de oogschaduw kwasten helemaal geweldig ik hou van dat felle kleurrijke en neon. Dus ik ben er helemaal tevreden mee!

 

Live With Love Live With Love Live With LoveLive With LoveLive With Love Live With Love Live With LoveLive With Love Live With LoveLive With Love

 

Live with Love Morphe pride palette 2021

Het Live With Love Morphe pride palette van 2021 is in samenwerking met de Trevor Project opgezet. Het palette 25L bevat 25 kleuren oogschaduw met een matte of shimmer finish. Het palette kost €20,- wat ik echt een koopje vind eigenlijk en zeker na het gebruik ervan. Het 25L palette is onder andere bij Morphe zelf te koop (je betaald geen extra kosten omdat dit sinds de Brexit al in de prijs zit verwerkt).

 

Live With Love Live With Love Live With Love

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Spark Ideas, Seek Change, Stay Strong, Be Heard en Speak Out. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Spread Kindness, Use Your Voice, Take Action, Listen en Unify. Vervolgens bevat de derde rij de volgende kleuren: Keep True, Hope, Share Joy, Be Seen en Do Good. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Uplift Others, Make Space, Strive, Go Forward en Know Yourself. En de vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Act With Love, Empower, Stand Up, Show Compassion en Represent.

 

 

 Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Be Heard (matte), Show Compassion (matte), Make Space (matte), Stand Up (matte), Know Yourself (shimmer), Strive (matte) en Share Joy (matte). Met dit palette kan je ook niet anders dan de prachtige kleurtjes erin gebruiken, maar dit keer wilde ik graag nog wat extra’s proberen dan alleen een matte blend. Daarom heb ik de shimmer Know Yourself eraan toegevoegd en met een liquid eyeliner wat panter printjes. Ik ben niet erg tevreden over de panter print dit keer maar met de algehele look ben ik wel tevreden. De kleuren uit het palette zijn stuk voor stuk onwijs goed gepigmenteerd en super fijn om mee te werken! Ik zou het palette zeker aanraden!

 

Live With Love Live With Love Live With Love

 

Wat vind jij van de Morphe pride collectie 2021?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.