Met de nieuwe Pink Gellac LOLLYPOP collectie is iedereen klaar voor de mooie zomerse dagen. De nieuwe collectie bestaat uit 5 zoete kleurtjes. Ik heb ze alle vijf getest, en ik moet zeggen ze zijn om te snoepen (maar dan verantwoord)

 

lollypop

 

Pink Gellac LOLLYPOP No 264 Lady Grey

Uit deze lollypop lijn is dit een vrij neutrale kleur vergeleken met de andere vier maar toch sweet as sugar! De kleur is wat oud grijs met een creamy glow erdoorheen. Doordat deze kleur wat neutraler is past het bij elk seizoen, en niet geheel onbelangrijk bij elke outfit!

 

lollypop  lollypop

 

Pink Gellac LOLLYPOP No 265 Milkshake Pink

Met deze zachte roze kleur op je nagels en een aardbeien milkshake in je hand heb jij alles wat nodig is voor de perfecte zomer. Deze kleur doet mij ook denken aan een soort baby pink. Ik had deze samen met de baby blue uit deze collectie perfect graag willen gebruiken voor mijn gender reveal party.

 

lollypop lollypop

 

Pink Gellac LOLLYPOP No 266 Baby Blue

Met deze zacht blauwe kleur kun je terwijl je op het strand ligt de kleur van je nagels vergelijken met de prachtige blauwe lucht boven je! De naam doet de kleur ook echt eer en is zeker perfect zoals hierboven al gezegd voor een gender reveal/babyshower.

 

lollypop lollypop

 

Pink Gellac LOLLYPOP No 267 Sunset Orange

Dit prachtige zoete oranje tintje doet mij denken aan een prachtige zonsondergang na een zomerse dag. Deze kleur is zeker de eyecatcher van de collectie, en maakt jou helemaal klaar voor misschien wel die romantische date bij de zonsondergang.

 

lollypop lollypop

Pink Gellac LOLLYPOP No 268 Sweet Purple

Het laatste kleurtje uit de collectie is een zachte pastel paarse kleur. Deze past misschien wel perfect bij een van jou stoere festival outfits! PS: Is het jou ook al opgevallen dat de Pink Gellac flesjes ook een stoere upgrade hebben gekregen? 

 

lollypop lollypop

 

De LOLLYPOP collectie heeft zeker mijn hart gestolen en zullen deze zomer volop gebruikt gaan worden. Wanneer ik rustig de tijd neem om mijn nagels goed te lakken blijven de kleuren van Pink Gellac gemiddeld 10-14 dagen goed bij mij zitten. Mocht je nou toch al eerder willen wisselen van een kleurtje, is dit ook vrij gemakkelijk gedaan met de Pink remover set van Pink Gellac. Bij mijn swatches heb ik ook gebruikt gemaakt van de Pink Gellac Primer, Pink Gellac base en de Pink Gellac shine.

 

Ben je nu meer van de nude kleuren? Bekijk dan ook zeker de swatches van de Pink Gellac uncovered4 collectie!

 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

9 Reacties

  1. Die roze kleur lijkt heel veel op wat ik momenteel ook op heb – de sunset organge is ook wel iets voor mij 🙂

  2. Lila en lichtblauw vind ik de leukste, lekker fris en zomers! Ga dit wel onthouden, zeker als het zolang blijft zitten.

  3. Ik ben fan van Milkshake Pink! Op vakantie draag ik graag gel nagellak omdat ik echt geen zin heb om mijn nagels op vakantie te doen.

  4. Ik zou zo al deze kleuren willen hebben, wat zijn ze mooi zeg en zo lekker zomers. Ik heb nog nooit gellac gebruikt, maar als ik lees dat ze zo lang blijven zitten is dit wel een overweging waard zeg, wauw!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: