Deze Lookfantastic augustus beautybox is denk ik wel mijn meest favoriete box tot nu toe. Er zitten maar liefst 4 van de 6 producten in waar ik eigenlijk wel erg blij mee ben. Kom je meelezen?

 

Ciate glow to illuminating blush

Het eerste product uit de Lookfantastic augustus beautybox is de Ciate glow to illuminating blush. Met het merk Ciate ben ik al bekend door de loost powder uit de Glossybox. Hier was ik erg tevreden mee dus ik ben ook erg benieuwd hoe deze blush gaat bevallen. Op het eerste blik ziet de verpakking er erg mooi en girly uit. De blush ziet er ook echt onwijs goed gepigmenteerd uit! Dit is ook goed terug te zien op de swatch. De blush heeft een losse verkoopwaarde van €19,90.

 

Lookfantastic augustus beautybox Lookfantastic augustus beautybox

 

Ahava smoothing body lotion

Met het merk Ahava ben ik zeker wel bekend en ondanks dat ik omkom in de body butters en body lotion vind ik het wel erg leuk om deze superfood variant te kunnen uitproberen. Een verpakking van 250 ml (fullsize verpakking, ik heb een mini gehad) kost ca €13,95. Wat eigenlijk een hele goede prijs voor dit merk is!

 

Lookfantastic augustus beautybox

 

Glov mask remover

Van het merk Glov ben ik ook zeker wel fan en ik vind het onwijs gaaf dat er een towel in zit om maskers mee te verwijderen. Zoals jullie weten gebruik ik namelijk onwijs veel maskers maar een mask towel had ik nog niet. Het product heeft een losse verkoopwaarde van €9,90 en als ik het zelf al eerder had gezien had ik dit er ook zeker wel voor betaald want het merk is erg fijn.

 

Lookfantastic augustus beautybox

 

Skimono eye sheet mask

Het merk Skimono was mij nog niet bekend maar een eye serum mask is altijd wel welkom! De eye maskers bevatten onder andere Collageen, Kamille, Komkommer en Vitamine C. Een verpakking van 6 paar kost ca €30,-.

 

Lookfantastic augustus beautybox

 

Bubble T rhubarb & custard bath fizzer

Van de verpakking alleen al werd ik super blij maar ook een heerlijk warm bad op de planning maakt me ook al erg blij. De bath fizzer bevat onder andere citric acid en Chinese fruit extracten. De bath fizzers van het merk Bubble T kosten gemiddeld rond de €3,49 wat een prima prijs is.

 

Lookfantastic augustus beautybox

 

Filorga age purify intensive serum

Met het merk Filorga ben ik ook al bekend maar ik heb er zelf nog nooit iets van aangeschaft. Dit keer zit er een age purify intensive serum in met onder andere Niacinimide, Sweet almond oil, Citric acid en Glycolic acid. Een fullsize verpakking van 30 ml kost ca €50,- wat ik zelf iets te prijzig vind voor een serum, omdat er ook hele goede serums voor een lagere prijs zijn. Mocht je overigens na deze blog nog benieuwd zijn naar de super inhoud en leuke verpakking van de Lookfantastic Juli beautybox kun je deze uiteraard nog teruglezen!

 

Lookfantastic augustus beautybox

 

Welk product is jouw favoriet uit de Lookfantastic augustus beautybox?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: