De laatste beautybox in deze beautybox unboxing week is de Lookfantastic beautybox April 2022. Maar wees niet getreurd want ik heb weer de limited edition easter egg van Glossybox binnen welke ik zo snel mogelijk probeer te unboxen. Kom je voor nu deze gezellig meelezen?

 

Lookfantastic beautybox April 2022

De Lookfantastic beautybox April 2022 ziet er deze maand lekker fris uit. Het kleurtje doet mij zeker aan de heerlijke mooie kleurrijke lente denken. Maar hoe zit het met de inhoud deze maand?

 

Lookfantastic beautybox AprilLookfantastic beautybox April

 

Philip Kingsley – Elasticizer booster 20 ml

Ik krijg hier een beetje een sample gevoel van en daar wordt ik eerlijk gezegd niet zo heel blij van. Ik ga de conditioner zeker wel gebruiken maar het zal hoogstens genoeg zijn voor 1 keer en dat is niet genoeg om mij over te halen voor een koop.

 

 

Avant – Lip balm

Toevallig vertelde ik laatst in de Glossybox unboxing dat ik een beetje moe werd van alle Avant producten in de boxen. Maar deze lip balm had ik dan nog niet dus hier ben ik dan wel weer erg blij mee.

 

Lookfantastic beautybox April

 

Verso – Hydrating serum

Met het merk Verso is het een beetje hetzelfde als met Avant. Inmiddels heb ik dit serum ook al meerdere malen gekregen en daar wordt ik gewoon niet zo heel erg blij van.

 

 

Australian bodycare – tea tree oil pure oil

Het merk Australian bodycare is mij zeker wel bekend. Een aantal producten van het merk gebruik ik ook nog steeds maar deze pure oil heb ik nog nooit uitgeprobeerd. En ik moet ook eerlijk gezegd even uitzoeken waarvoor het is. Uiteindelijk heb ik gevonden dat je het kunt gebruiken met water 1 deel olie 10 delen water. Maar je kunt het ook gebruiken bij tandpijn (in dit geval breng je het dan aan met een wattenschijfje).

 

Lookfantastic beautybox April

 

REN – Smart body serum

Volgens mij heb ik dit product ook al eens eerder gekregen, maar dat weet ik niet meer zeker. Gelukkig is dit wel een product van een groter formaat wat de box nog enigszins iets laat lijken.

 

Lookfantastic beautybox April

 

Molton Brown – Shower gel

Toevallig had ik een tijdje geleden ook al een shower gel van dit merk in een box. Gelukkig is het dan dit keer een andere variant maar eerlijk gezegd wordt ik er niet zo heel erg warm van. Al met al doet deze box deze maand mij niet zo heel erg veel.

 

Lookfantastic beautybox April

 

Welk product is jouw favoriet uit de Lookfantastic beautybox April?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: