De Lookfantastic beautybox Februari 2022  is naar mijn mening weer een echte hit! Er zitten dit keer een aantal producten in waar ik zelf erg blij mee ben. En het is de prijs van het maandelijkse abonnement ook absoluut waard dit keer. Kom je gezellig meelezen?

 

Lookfantastic beautybox Februari 2022

Er zijn twee dagen waarop ik altijd erg naar de post uitkijk en het pakket dan nog net niet gelijk open scheur. Ook de Lookfantastic beautybox Februari 2022 was weer enorm om naar uit te kijken en wat was ik blij toen ik even snel erin keek. Ik heb de producten dan ook gelijk nog dezelfde dag gefotografeerd zodat ik er een aantal gelijk kon gaan gebruiken. Hieronder kun je de volledige inhoud met mij mee bekijken…

 

Lookfantastic beautybox Februari 2022Lookfantastic beautybox Februari 2022

 

Pixi – Glow Tonic

Ik ben zelf altijd al fan geweest van de Pixi beauty producten. Maar de Glow Tonic had ik eigenlijk nog nooit uitgeprobeerd ondanks dat dit een van de meest besproken/bekende producten is. Nu ik een sample van 15 ml heb kan ik gelijk kijken of ik hierna de fullsize variant wil gaan aanschaffen.

 

Lookfantastic beautybox Februari 2022

 

Bybi – Clarity Cleanse

Het schoonmaken van je gezicht blijft belangrijk en omdat ik mijn gezicht iets vaker moet reinigen na het maken van make-up looks is een cleanser die geschikt is voor het dagelijks gebruik zeker welkom. Ook dit gaat om een travel size variant van 20 ml.

 

Lookfantastic beautybox Februari 2022

Balance me- Vitamin C eye serum

Producten van dit merk heb ik al vaker in beautyboxen gezien maar de Vitamin C eye serum had ik nog niet. Ik gebruik zelf altijd graag eye serums dus ik ben erg benieuwd hoe deze gaat bevallen. Ook dit is een travel size verpakking van 5 ml.

 

Lookfantastic beautybox Februari 2022

Dr Botanicals – Rescue butter

Het merk Dr Botanicals is mij zeker al bekend, en tot nu toe bevallen hun producten ook altijd goed. Ik ben erg benieuwd naar deze rescue butter van ze! De verpakking bevat 50 ml.

 

Lookfantastic beautybox Februari 2022

Glov – Heart make-up remover pads

Van dit product werd ik wel erg enthousiast! Ik ben altijd al fan geweest van de Glov producten maar hoe schattig zijn deze make-up removers in de vorm van een hartje. Dit is wel echt een top product!!

 

Lookfantastic beautybox Februari 2022

Lottie London – Blush

Als je meerdere boxen heb zoals in mijn geval de Lookfantastic beautybox maar ook de Glossybox kun je soms nog weleens dezelfde producten tegenkomen. Deze blush van Lottie London had ik namelijk al eens in een andere box zitten. De blush bevalt zeker wel maar voordat ik deze leeg heb ben ik echt maanden verder dus ik denk dat ik deze ga weggeven.

 

Lookfantastic beautybox Februari 2022

Beauty pro – Foot therapy

Ik ben gek op maskers en niet alleen voor mijn gezicht maar een heerlijk voetenmasker is op zijn tijd ook echt heerlijk. En met de komende zomer op het zicht hebben de voetjes weer wat extra verzorging nodig voor de slippers haha.

 

Lookfantastic beautybox Februari 2022

 

Welk item vind jij het leukste uit deze box?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: