Nu ik up to date ben met de Glossybox beautyboxen had ik nog de Lookfantastic beautybox maart 2022 klaarliggen. En de April box was ook al heel snel binnen. Dus deze unboxing heb ik morgen voor jullie. Kom je weer gezellig meelezen?

 

Lookfantastic beautybox maart 2022

De Lookfantastic beautybox maart 2022 ziet er weer prachtig uit! Ik vind het leuk dat het elke maand toch een geheel andere box is. Over de inhoud van de vorige box was ik echt onwijs tevreden, maar helaas is het deze maand toch weer iets minder naar mijn mening…

 

Lookfantastic beautybox maart

 

Espa – Refining skin polish

De refining skin polish van Espa kun je 1 tot 2 keer per week gebruiken. Het zorgt ervoor dat de huid er weer zacht uitziet een soort airbrush effect. En daarbij wordt de huid ook gelijk weer gevoed. Een verpakking van 55 ml kost €44,45 en in de beautybox zit 15 ml.

 

Lookfantastic beautybox maart

 

Emma Hardie – Brilliance facial oil

Ook dit product is voor het gezicht maar dan in de vorm van een facial oil. De verpakking van 5 ml vind ik wat schaars en geeft me meer een sample gevoel. Een fullsize verpakking van 30 ml kost €35,- Gelukkig heb je maar een paar druppels nodig dus ik kan het voor een paar keer uitproberen.

 

 

WetnWild – Lipstick

De lipstick van WetnWild kan ik niet in het magazine vinden dus ik denk dat dit een van de producten is welke voor iedereen verschilt. Gelukkig is het een mooie nude kleur welke dagelijks te gebruiken is. Dus deze ga ik zelf zeker wel gebruiken. De losse verkoopwaarde van de lipstick is €2,90.

 

Lookfantastic beautybox maart

 

Eyeshadow brush

Deze brush kan ik ook helaas niet in het magazine vinden. De brush zelf ziet er wel erg mooi uit en het is een brush soort die ik graag gebruik voor mijn oogschaduw. Ik ben dus zeker wel benieuwd naar deze brush en dat zeg ik niet vaak.

 

Lookfantastic beautybox maart

 

Starskin – Dreamkiss lip mask

Het merk Starskin is mij zeker wel bekend maar het lip maskers heb ik al meerdere malen in mijn twee beautyboxen gehad. Als je een langdurig abonnement heb is dat natuurlijk soms wel erg jammer.

 

Lookfantastic beautybox maart

 

Sachajuan – Styling cream

Super leuk dat er ook een fullsize product in zit. In dit geval een styling cream van het merk Sachajuan (mij onbekend). Ik heb soms wat hulp nodig met een paar babyhaartjes dus ik ben erg benieuwd of deze daarmee kan helpen. De losse verkoopwaarde is ca €20,-

 

 

Welk product is jouw favoriet uit de Lookfantastic beautybox maart?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: