Beauty,  Hair,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare,  Vegan

Lookfantastic beautybox Maart – First Impressions

Op Facebook kwam ik een onwijs leuke aanbieding tegen voor de Lookfantastic beautybox. Bij een abbonement kreeg je namelijk de eerste box voor maar €1,- Inmiddels heb ik mijn tweede box van April natuurlijk ook allang binnen. Maar omdat ik vaak per maand vooruit werk is het onvermijdelijk dat de unboxings wat later online komen. Maakt het niet minder leuk, dus kom je lekker meelezen?

 

Lookfantastic beautybox maart

Mijn eerste indruk van de Lookfantastic beautybox maart is best goed. De box ziet er mooi uit, is van stevig karton en de verpakking is ook erg leuk/bijzonder. Uiteraard had ik al wat van de inhoud gezien voor ik de box nam en hier ben ik ook zeker tevreden over. Het enige wat ik als twee minpuntjes heb is dat er wel erg veel parfum ingespoten was. Uiteraard een leuke touch maar iets too much, zeker als je er gevoelig er voor bent. Het andere minpunt was dat ik eigenlijk een foldertje mis met wat informatie over de producten.

 

Lookfantastic Lookfantastic

 

Brush works – Double ended brow brush

Met de double ended brow brush ben ik super blij. Zeker nu ik meer met mijn wenkbrauwen bezig ben en regelmatig brow soap en pomade gebruik is een extra brush super handig. De brush heeft een losse verkoopwaarde van €4,50 (bij Beautybay).

 

LookfantasticLookfantastic

 

Lottie London am to pm eyeliner

Een zwarte eyeliner kun je wat mij betreft nooit teveel hebben in je make-up stash… Het merk Lottie London ken ik uiteraard wel, maar ik heb er zelf verder nog geen producten van. Dus dat is ook altijd leuk om zo nieuwe producten/merken te leren kennen. De losse verkoopwaarde is €4,95.

 

Lookfantastic Lookfantastic

 

Ahava mineral mud soap

Het merk Ahava is mij ook al zeker bekend en hier gebruik ik ook graag producten van. Ik heb deze mud soap al eens eerder gehad en was hier erg tevreden over. Maar over het algemeen ben ik ook erg tevreden over de producten van Ahava. De Ahava mud soap heeft een losse verkoopwaarde van €8,95.

 

Lookfantastic Lookfantastic

 

Bloom and Blossom multi tasking balm

De multi tasking balm van bloom & blossom is zoals de naam al doet te vermoeden voor meerdere gebieden en op meerdere manieren te gebruiken. Wat ik voornamelijk op internet heb gevonden is dat het veel als lipmasker of als handmasker wordt gebruikt.

 

Lookfantastic

 

FAB first aid beauty – Coconut water cream

De coconut water cream van first aid beauty (fab) geeft de huid een echte hydratatie boost. Het zorgt ervoor dat de huid weer helemaal zacht en stralend is. Dit is het jammere van het missen van een magazine want ik heb op internet alleen andere en grotere verpakkingen kunnen vinden.

 

Lookfantastic

 

Christophe Robin regenerating masker

Het regenerating masker van Christophe Robin bevat onder andere pear seed olie en bestaat voor 99% uit natuurlijke boters en oliën. Het masker zorgt voor een intense verzorging al binnen 2 minuten. Klinkt super goed toch?

 

LookfantasticLookfantastic

 

Polaar ice source cream

Van het merk Polaar heb ik toevallig een tijdje geleden via Beautytasting mijn eerste kennismaking gehad. Deze producten waren toen erg goed bevallen dus ook naar deze was ik erg benieuwd. De ice source cream heeft een hydraterende werking met een heerlijk verkoelend effect. Het is voor mij zeker wel een product wat ik ook weer opnieuw zou kopen. De verkoopprijs ligt bij ca €30,- voor 50 ml.

 

Lookfantastic

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: