De Lookfantastic beautybox Oktober is misschien wel mijn meest favoriete tot nu toe. Al had ik de box liever zelf in de maand Augustus gezien met de felle gele zomerdoos en sommige producten. Maar verder ben ik echt super blij met deze inhoud. Kom je ook meelezen?

 

Lookfantastic beautybox oktober

Het is alweer tijd voor de Lookfantastic beautybox oktober. Omdat ik ook zo enthousiast was over de inhoud van deze box en de Glossybox nog niet binnen was besloot ik om deze maar gelijk te fotograferen voor mijn blog. Wat mij betreft is deze beautybox zeker een dikke aanbeveling!

 

Lookfantastic beautybox oktober Lookfantastic beautybox oktober

 

Ecooking cleansing gel

Ik was super blij om deze Ecooking cleansing gel in de Lookfantastic beautybox oktober terug te zien. Mijn verpakking is inmiddels alweer een tijdje leeg en deze cleansing gel is echt super voor het verwijderen van make up op een milde wijze. De cleansing gel bevat onder andere aloë vera, vitamine E en komkommer. Een verpakking van 200 ml kost €18,45, deze verpakking van 125 ml zou dus ca €11,55 waard zijn.

 

Lookfantastic beautybox oktober

 

Rituals the Ritual of Mehr body cream

Het merk Rituals kennen we natuurlijk allemaal wel. En hoewel ik de producten soms prijzig vind gebruik ik sommige producten wel graag. Van deze Ritual of Mehr lijn heb ik nog niks uitgeprobeerd en een body cream heb ik volgens mij ook nog niet eerder van Rituals gebruikt. De body cream bevat onder andere sweet orange, cedarwood en sunflower seed oil. Ik kan de body cream alleen in een 220 ml verpakking terugvinden voor €18,95. Deze verpakking van 70 ml zou dus ongeveer €6,- waard zijn.

 

Lookfantastic beautybox oktober

 

Philip Kingsley bond builder

Van het merk Philip Kingsley zit er een bond builder in. Op het eerste blik wist ik niet zo goed wat dit was maar gelukkig zag ik split end remedy staan. Het helpt dus onder andere tegen gespleten punten maar het beschermd het haar ook tegen heat damage. Je kunt het dus vooraf gebruiken voordat je haar gaat stylen met hitte apparatuur. De bond builder bevat onder andere castor olie en groene thee leaf extracten. Op internet kan ik alleen de verpakking van 150 ml vinden voor €31,95. Deze 20 ml verpakking zou dus ca €4,25 waard zijn.

 

Lookfantastic beautybox oktober

 

Filorga oxygen glow cream

Het merk FIlorga ken ik zeker wel maar de Oxygen glow creme ken ik nog niet. Het product bevat onder andere hyaluronic acid en L-enzyme. Ik ga het product zeker wel uitproberen en ben ook altijd nog wel benieuwd naar meer van het merk. Een verpakking van 50 ml kost €45,45, deze 15 ml verpakking zou dus ca €13,60 waard zijn.

 

Lookfantastic beautybox oktober

 

Dr Botanicals turmeric masker

Het merk Dr Botanicals spreekt mij zeker wel aan, en ik heb er ook al eens eerder iets van uitgeprobeerd. Met het masker was ik wel super blij omdat ik altijd graag nieuwe maskers uitprobeer. Het Turmeric masker bevat onder andere Turmeric root powder (geelwortel), Lavendel en Sea Buckthorn. Het masker kan ik zelf alleen terugvinden in een 60 ml verpakking voor €16,95. In de box zit een 30 ml verpakking wat dus ca  €8,50 waard zou zijn.

 

Lookfantastic beautybox oktober

 

The vintage cosmetics company scrunchies

Ik ben gek op scrunchies en wanneer ik twee vlechten maak voor krullen wil ik het liefst ook twee dezelfde. Deze twee scrunchies worden dus inmiddels al flink gebruikt thuis en ik ben er ook echt super blij mee. De scrunchies zijn gemakkelijk te gebruiken en bij het verwijderen neem je niet 100 haren mee zoals bij sommige andere scrunchies. Ik vond een vijf pak scrunchies voor €9,45. Dus het twee pak zal ongeveer €3,80 waard zijn. Ik denk dat ik zeker wel ga kijken voor meer scrunchies van dit merk!

 

Lookfantastic beautybox oktober

 

Welk product vind jij het leukst uit deze Lookfantastic beautybox Oktober?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: