Een nieuwe maand, een nieuwe Lookfantastic beautybox. Ondanks sommige tegenvallers toch elke maand weer een cadeautje voor jezelf om uit te pakken. De Lookfantastic beautybox September bevat 6 items! Kom je meelezen welke?

 

SVR – Palpebral eyelid crème

Het eerste product uit de Lookfantastic beautybox september is de SVR palpebral creme. Dit is een kalmerende serum voor het gevoelige gebied rondom de ogen. Hier ben ik helemaal gek op en ik ga deze ook lekker in mijn beauty fridge leggen voor een extra verkoeling. Het product kan ik helaas niet op de site van Lookfantastic vinden, wat altijd wel jammer is als je het in de box doet maar dan niet verkoopt.

 

Lookfantastic beautybox September

 

Christophe Robin – Hydrating melting mask aloë vera

Het is goed dat ik het boekje lees want ik zou denken aan een gezichtsmasker maar het is een haarmasker. Ook daar ben ik altijd erg blij mee. Het haarmasker van Christophe Robin bevat onder andere Citric Acid en Aloe Vera. De fullsize verpakking van 200 ml kost €27,45 en in de box zat een verpakking van 40 ml. De 40 ml verpakking zou dan een waarde hebben van €5,49.

 

Lookfantastic beautybox September

 

Ameliorate – Smoothing body exfoliant

Een body exfoliant is ideaal als je een wat zachtere huid wil. Het bevat onder andere Lactic Acid, Shea Butter en Coconut oil. Het aangevolen gebruik ligt bij 2 tot 3 keer per week. De tube bevat 50 ml en een 150 ml verpakking kost €15,- bij Lookfantastic. Deze tube zou dan een waarde van €5,- hebben.

 

Lookfantastic beautybox September

 

Beauty Pro – Brightening sheet masker

Een masker is bij mij altijd wel welkom en zo leer ik ook eens nieuwe merken kennen zoals het merk Beauty Pro. Het brightening sheet masker bevat onder andere Collageen, Vitamine C en Aloe Vera. De losse verkoopwaarde van het sheetmasker is €5,95.

 

Lookfantastic beautybox September

 

3Ina – The color pen eyeliner

Het merk ken ik eigenlijk helemaal nog niet maar een eyeliner is altijd wel welkom, ik vind het ook weleens leuk om een bruine eyeliner te gaan uitproberen ipv zwart. De losse verkoopwaarde is ca €13,95.

 

Lookfantastic beautybox September

 

By Terry- Baume de Rose Flaconnette

Het laatste product uit de Lookfantastic beautybox september is de By Terry lipbalm. De lipbalm bevat onder andere Shea Butter, Vitamine E en Rose flower wax. Ook dit product kon ik helaas niet vinden op de website van Lookfantastic voor de losse verkoopwaarde. PS: Nieuwschierig naar de Lookfantastic beautybox van Augustus? Klik dan HIER...

 

Lookfantastic beautybox September

 

Welk product uit de Lookfantastic beautybox september vind jij het leukst? En waarom?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: