De eerste beautybox van 2022 is alweer binnen. In deze blog unbox ik mijn Lookfantastic Januari box van 2022… Benieuwd? Kom dan snel meelezen!

 

Ahava deadsea water shampoo

Het eerste product uit de Lookfantastic Januari 2022 beautybox is de Ahava deadsea water shampoo. Het merk Ahava vind ik zelf heel erg fijn en een shampoo van een goed merk is uiteraard altijd wel welkom. Naast deze shampoo had je ook de conditioner kunnen ontvangen.

 

Lookfantastic januari 2022

 

Skin Chemist Rose Quartz Lip Plump

Ik ben eerlijk gezegd niet zo heel erg fan van Lip Plump producten omdat ze vaak heel erg prikkelen/kriebelen en geen tot weinig resultaat geven. Deze van Skin Chemist ken ik nog niet maar omdat ik het product wel erg leuk eruit vind zien ga ik het wel een kansje geven.

 

Lookfantastic januari 2022

 

Bloom & Blossom anti-age hand cream

Inmiddels kom ik om in de handcrèmes maar deze van het merk Bloom & Blossom wil ik wel uitproberen. Het formaat is overigens ook heel handig om mee te nemen in een tasje.

 

Lookfantastic januari 2022

 

This Works Deep Sleep Pillow Spray

Ik was heel erg benieuwd naar deze Deep Sleep Pillow Spray van This Works. Helaas heb ik niet echt effecten ervan gemerkt en ik vind de geur heel erg overheersend en too much. Erg jammer want ik had het graag voor mezelf en voor mijn dochter willen gebruiken…

 

Lookfantastic januari 2022

 

Polaar

Het merk Polaar vind ik ook echt super fijn vooral hun nachtcrème maar naar deze crème ben ik ook zeker wel benieuwd. In deze box zitten twee Mystery producten welke denk ik voor iedereen kunnen verschillen en deze Polaar crème is daar een van.

 

Lookfantastic januari 2022

 

Bubble T Lavender tea body wash

Van het merk Bubble T heb ik al eens een bath bomb geprobeerd welke erg bevallen is. Naar meer van het merk ben ik dus ook zeker wel benieuwd. Ook deze Lavender tea body wash is een Mystery product uit de Lookfantasic Januari beautybox…

 

Lookfantastic januari 2022

 

Welk item vind jij het leukst uit de Lookfantastic januari 2022 box?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: