De Juli box kan elk moment voor de deur liggen maar eerst hebben jullie nog een unboxing tegoed van de Lookfantastic Juni beautybox. Op twee producten na krijg ik ook van deze box weer een beetje tester vibes. Dus ik weet niet zeker of ik na het verloop van mijn abonnement wel ga verlengen.

 

Rituals the Ritual of jing body scrub

Het eerste product uit de Lookfantastic Juni beautybox is een body scrub an Rituals. De body scrub bevat ultrafijne deeltjes van bamboe waardoor de huid mild (maar toch grondig) gereinigd word. Daarnaast wordt ook gelijk de huid gehydrateerd zonder een vettig gevoel achter te laten. Ik kan de 70 ml variant niet op de website van Rituals vinden maar een 200 ml verpakking kost €14,90.

 

Lookfantastic juni beautybox

 

Philip Kingsley Styling finishing touch serum

Het finishing touch serum is geen serum voor het gezicht maar voor het haar! Het serum bevat onder andere Vitamine A en Vitamine B5. Je brengt een kleine hoeveelheid aan op handdoekdroog haar vooraf het stylen. Het serum zorgt ervoor dat het haar gehydrateerd word, beschermd wordt en het helpt om het haar te stylen.

 

Lookfantastic juni beautybox

 

Balance me Cleansing Milk

De cleansing milk van balance me zorgt ervoor dat het make-up op een grondige manier verwijderd wordt. Dit uiteraard zonder de huid te irriteren maar juist te kalmeren. Je gebruikt de cleansing milk op een vochtige huid waarna je het inmasseert tot je make-up ”gebroken” is. Hierna kun je het verwijderen met lauwwarm water. Ik gebruik dan zelf altijd graag nog een remover pad erbij in combinatie.

 

Lookfantastic juni beautybox

 

Dr Lipp tint red radish

De tinted lip balm van Dr Lipp zorgt ervoor dat de lippen gehydrateerd worden en het laat daarnaast een subtiele natuurlijke tint achter. Het bevat onder andere Lanolin welke een verzachtend effect heeft en Red Radish pigmenten.

 

Lookfantastic juni beautybox

 

Espa eye serum

Een eye serum kan je wat mij betreft niet te veel hebben, maar momenteel heb ik er wel erg veel in mijn kast (in de wachtrij staan) haha. De eye serum van Espa geeft de huid onder de ogen een enorme hydratatie welke tot wel 24 uur aanhoudt. Het bevat onder andere Jojoba olie en Evening Primrose welke samen voor die goede hydratie zorgen.

 

Lookfantastic juni beautybox

 

So Eco exfoliating pad

Ik dacht eerst alweer een exfoliating pad, in de Mei box zat namelijk een siliconen variant. Maar na even goed lezen blijkt deze voor het lichaam te zijn en niet voor het gezicht zoals de vorige variant. Maar aan de andere kant vraag ik mij dan af waarom er Facial opstaat, dit laat mij dan toch echt weer denken dat het weer voor het gezicht is. Anyway in dit product moet ik mij dus nog even beter verdiepen en wellicht maak ik er nog wel een aparte review over.

 

Lookfantastic juni beautybox

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: