Ook de Lookfantastic November beautybox lag weer ruim op tijd op de mat. De box heeft dit keer een mooie donkere diepe blauwe kleur, welke mooi bij deze koudere periode  past. Maar hoe passen de producten erbij? Lees je gezellig mee?

 

Lookfantastic November beautybox

Dit keer heb ik in de Lookfantastic November beautybox helaas geen beauty magazine ontvangen maar een flyer met achterop de QR code om het magazine te kunnen bekijken.

 

Lookfantastic november beautyboxLookfantastic november beautybox

 

Balance me BHA exfoliate concentrate

Helaas heb ik dit product al vaker ontvangen en ben ik er niet echt fan van. Het gaat ook om een travel size verpakking van 30 ml, de originele verpakking bevat 180 ml voor ca €25,-. Ik ga dit product bewaren om door te geven aan iemand die er wel blij van word.

 

 

Prai ageless troath & decolletage creme

Ik heb eigenlijk nog nooit gehoord van een troath & decolletage cream, maar ik wil het zeker wel gaan uitproberen. De verpakking bevat 10 ml, en een fullsize verpakking van 30 ml kost ca €29,-.

 

Lookfantastic november beautybox

 

Comfort Zone renight cream

Het merk Comfort Zone spreekt mij dan wel weer aan en mijn Kruidvat nachtcrème is bijna op, dus dan kan ik mooi doorgaan met deze. De verpakking bevat 30 ml, een fullsize verpakking van 60 ml kost ca €55,-. Dit is dus beste een mooie deal.

 

Lookfantastic november beautybox

 

Diego Dalla Palma

Omdat de kleur echt bijna zwart is dacht ik dat het ging om een eye pencil, maar het gaat dus om een brow pencil. Nu maak ik zelf mijn wenkbrauwen echt niet zwart dus ik ga het hoogstwaarschijnlijk gewoon als eye pencil gebruiken. Een fullsize verpakking kost ca €16,- deze mini verpakking kan ik eigenlijk niet los verkrijgbaar vinden.

 

 

Molton Brown London bath & shower gel

Van het merk Molton Brown London zat er een relaxing bath & shower gel in. De verpakking ziet er leuk uit en ook best prijzig. Na het opzoeken kost een fullsize verpakking van 300 ml ook ca €25,- dus dat klopt ook best wel.

 

Lookfantastic november beautybox

 

Le Mini Macaron foot masker

Een voeten masker kan ik zeker iedereen aanbevelen om regelmatig te gebruiken, zeker in de koudere periodes kan dit een erg fijne verzorging zijn. Daarnaast ik het gewoon een goed excuus om gelijk even 20 minuten te relaxen met gelijk een hand en gezichtsmaskertje op! Het voetenmasker van Le Mini Macaron heeft een losse verkoopwaarde van €4,99 wat ook een prima prijsje is.

 

 

Welk item uit de Lookfantastic november beautybox vind jij het leukst?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: