Los Angeles palette van BHcosmetics

Het nieuwste palette van BHcosmetics Los Angeles stond eigenlijk helemaal niet op mijn wensenlijstje. Sterker nog ik wist eigenlijk helemaal niet dat dit palette zou uitkomen haha. Maar toen ik het palette zag moest ik het wel hebben want pastels. Lees je mee verder?

 

Los Angeles palette

Ik ben eigenlijk nog nooit in Los Angeles geweest al zou ik er ooit wel eens heen willen gaan. Het palette ziet er in ieder geval onwijs goed uit! Er zit 16 pan in waarvan 8 mattes en dus ook 8 shimmers. Een betere verdeling kan niet haha. Op het eerste blik doet het palette mij aan de lente denken welke er eerdaags al weer aankomt. De kleuren in het palette zijn lekker fris, lekker zacht en ook zeker wel draagbaar met deze kleuren. De prijs €16,- is ook zeker een mooie prijs voor deze kwaliteit.

 

Los AngelesLos Angeles Los AngelesLos Angeles

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Malibu, Runcon Canyon, Lax en 90210. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: The 40s, Melrose, Weho en Rodeo Drive. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Rush Hour, Abbot Kinney, Starstruck en Sunset Blvd. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: The Abbey, Dreamer, The Hills en City of Angels. Op de eerste indruk afgaand ben ik erg tevreden over de swatches, zowel de mattes als de shimmers zien er erg goed gepigmenteerd uit.

 

 

Make-up looks

Mijn eerste look is eigenlijk wat spontaan ontstaan. Na mijn vorige roze cut crease look met de mini fake snoepjes (eigenlijk nail art) kreeg ik onwijs veel positieve feedback. De kleuren uit het palette en de kleuren van mijn fake snoepjes waren ideaal om te combineren in een nieuwe look.  Ik heb voor deze eerste look de kleuren 90210, Abbot Kinney, Dreamer en LAX gebruikt. Dit zijn overigens allemaal matte kleuren!

 

Los AngelesLos AngelesLos AngelesLos Angeles

 

Omdat ik nu een hele serie maak met de mini nailart figuurtjes die ik heb vond ik de oranje kleuren perfect passen bij deze mini oranges. Voor deze look heb ik eigenlijk maar twee kleuren gebruikt: The 405 en Malibu. Deze looks zijn ideaal om mijn cut creases mee te oefenen en met beide looks ben ik ook erg tevreden. De kleuren waren gemakkelijk in het gebruik en vooral ook goed gepigmenteerd. Wat mij betreft is het palette zeker wel een aanrader.

 

 

Wat vind jij van het Los Angeles palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.