Een paar dagen geleden schreef ik al over mijn maandelijkse Action bezoekje. Hierin nam ik een aantal haarmaskers zoals het Action pumpkin haarmasker mee. Maar uiteraard nam ik ook een aantal sheetmaskers mee. Maar vooral dit Lost on safari mask kit met 4 sheetmaskers en een haarband sprak mij in het schap aan. Kom je gezellig meelezen?

 

Lost on safari super mask kit

Het Lost on safari super mask kit bevat 4 sheetmaskers en 1 haarband. Het set sprak mij eigenlijk gelijk wel aan in de schappen vanwege de leuke thema maskers en ook nog eens een bijpassende haarband erbij. En dat alles uiteraard voor de gewende lage Action prijsjes, maar ook nog eens Vegan producten! Ik neem je dus mee op safari hieronder! Lees je mee verder?

PS: Mocht je nou net zo van maskers houden als mij. Volgende maand komt er een onwijs grote Action maskerhaul online maar ook nog een leuke haarmasker review met drie haarmaskers. Houd dus zeker mijn blog de komende tijd in de gaten!

 

Lost on safariLost on safari

 

Croco mania sheetmasker

Het eerste masker uit het Lost on safari super mask kit is het Croco mania sheetmasker. Het masker bevat onder andere zouthout extracten en haverproteine. Het heeft een verfrissend, verzachtend, hydraterend en revitaliserende werking. Uiteraard werkt een masker altijd beter als je een goede skincare routine volgt, vooraf je huid goed reinigt en regelmatig een masker gebruikt. Met alleen een keer een masker zul je geen wonderen kunnen verwachten.

 

Lost on safariLost on safari

 

Zebra Code sheetmasker

Het Zebra Code sheetmasker bevat onder andere komkommer sap. Dit sheetmasker is voornamelijk gericht op de hydratatie van de huid maar het helpt ook om de elasticiteit van de huid te verbeteren.

 

Lost on safari Lost on safari

 

Leopard Spots sheetmasker

Het derde sheetmasker de Leopard Spots bevat onder andere sinaasappel extracten. Dit masker is voornamelijk een verfrissend en hydraterend masker, iets wat we allemaal wel even extra kunnen gebruiken in de koudere herfst periode.

 

Lost on safari Lost on safari

 

Snake Rules sheetmasker

Het laatste sheetmasker uit het Lost on safari super mask kit is het Snake Rules sheetmasker. Dit masker bevat onder andere Perillablad extracten welke een diep reinigende werking hebben. Het masker zorgt er dus voornamelijk voor dat de poriën gereinigd worden en vuil/olie verwijderd wordt.

 

Lost on safari Lost on safari

 

Gebruik jij weleens een sheet masker? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: