Uiteraard is een goed stappenplan voor een schone huid altijd al belangrijk geweest. Maar nu wij nog meer gebruik maken van mondkapjes, is het nog belangrijker. Louis Widmer heeft daarom een 4 stappen plan samengesteld voor een milde maar optimale reiniging. Uiteraard met de Louis Widmer reinigingsproducten. Lees je mee verder?

 

Louis Widmer – Oogmake up reiniging waterproof

De eerste stap volgens het Louis Widmer 4 stappen plan met de Louis Widmer reinigingsproducten is met de Oogmake-up remover. Deze remover is een tweefasen remover, en verwijderd daarom ook gemakkelijk waterproef make-up. In tegenstelling tot sommige andere waterproof make-up removers is deze niet vettig. De formule bevat onder andere Squalaan (een plantaardige olie) welke de gevoelige huid rondom de ogen verzorgt, verzacht en beschermd. Bovendien bevat deze remover ook Panthenol. Dit ingrediënt staat erom bekend dat het beschermt tegen irritaties en een verzachtend effect heeft. De make-up remover bevat geen parfum, en geen kleurstoffen en is daardoor ook ideaal voor mensen met een gevoelige huid. De verkoopwaarde voor een 100 ml verpakking is €13,50, kijk voor Louis Widmer verkooppunten op deze verkooppunt locator.

 

Louis Widmer reinigingsproducten Louis Widmer reinigingsproducten

Louis Widmer reinigingsmelk

De tweede stap in het vierstappen plan is de Louis Widmer reinigingsmelk. De reinigingsmelk reinigt de huid van make-up en eventuele onzuiverheden. Het bevat onder andere Amandelolie. Dit ingrediënt staat erom bekend een verzorgende en beschermende werking te hebben. Bovendien bevat het ook vitamine E en Panthenol. De verkoopwaarde voor een 200 ml verpakking is €14,90.

 

Louis Widmer reinigingsproducten Louis Widmer reinigingsproducten

Louis Widmer gezichtspeeling

De derde stap van het vierstappen plan is een intensieve reiniging met de Louis Widmer gezichtspeeling. De peelinggel korrels zijn gemaakt van de water oplosbare en biologisch afbreekbare stof Polycaprolacton. Het zorgt voor een diepe reiniging van de huid, verwijderd de verhoornde huidcellen en het stimuleert de doorbloeding van de huid. De gezichtspeeling bevat onder andere Jojobaolie, Panthenol en Ureum. De verkoopwaarde voor een 50 ml verpakking is €14,90.

Let op: Een gezichtspeeling kun je het beste gebruiken naar de hoeveelheid welke bij jouw huid past. Dit kan bij een droge tot zeer droge huid 1 keer per twee weken zijn en bij een normale huid 1 tot maximaal 2 keer per week. Kijk dus altijd voor het gebruik wat het beste bij jouw huid past.

 

Louis Widmer reinigingsproducten Louis Widmer reinigingsproducten

 

Louis Widmer tonic zonder alcohol

Als laatste stap in het vierstappen plan is de na reiniging met een Tonic zonder alcohol. De tonic bevat onder andere Panthenol en Aloe vera welke de geïrriteerde huid verzachten. Maar ook door het gebruik van een Tonic worden crèmes ook beter opgenomen. Je kunt deze dagelijks gebruiken na stap 2 met de reinigingsmelk en wekelijks na stap 3 met de peeling. De verkoopwaarde voor een 200 ml verpakking is €14,90.

 

Louis Widmer reinigingsproducten Louis Widmer reinigingsproducten

 

Louis Widmer make up remover handschoenen

Wasbare pads of in dit geval handschoenen raken steeds populairder. Bij aankoop van twee Louis Widmer reinigingsproducten krijg je deze momenteel gratis! Ideaal om te gebruiken tijdens het vier stappenplan natuurlijk!

 

Louis Widmer reinigingsproductenLouis Widmer reinigingsproducten

 

Ben jij al bekend met het merk Louis Widmer?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: