Love fest lip set van Huda Beauty

Ik ben super excited dat er weer wat nieuws van Huda Beauty is uitgekomen. Ik begin vandaag met het Love Fest lip set. Maar deze week heb ik uiteraard ook nog het oogschaduw palette voor jullie! Kom je gezellig meelezen?

 

Love fest lip set – Huda Beauty

De nieuwste collectie van Huda Beauty is de love fest collectie. Het Love Fest lip set uit deze collectie bestaat uit 2 mini matte liquid lipsticks en 2 mini tinted silk balms. Het leuke is je kunt de verpakking scheuren en delen met je bestie! De matte lipstick is een van mijn favorieten ze zijn onwijs gemakkelijk aan te brengen. Ze drogen snel op en geven niet af. De silk balms ken ik eigenlijk pas sinds de rose quartz collectie maar hier ben ik wel erg benieuwd naar. De silk balms hebben een hydraterend en verzachtend effect. De love fest collectie is een limited edition dus wees er snel bij! Het lip set is onder andere te koop bij The Beauty Editor voor €35,-.

 

Love fest lip set Love fest lip setLove fest lip set

 

Hot Hippie & Toasted

De matte kleur genaamd Hot Hippie en de silk balm genaamd Toasted zijn twee prachtige kleuren welke goed bij de komende herfst pakken. De kleuren hebben iets donkers nudes met een tint oranje erin terugkomend. Ik ben helemaal fan van deze twee kleuren los maar de combinatie is al helemaal geweldig!

 

Love fest lip setLove fest lip setLove fest lip set

 

Boho Babe & Burning Cherry

De matte liquid lipstick genaamd Boho Babe & de silk balm genaamd Burning Cherry zijn ook weer twee prachtige kleuren. Ik vind de kleur erg donker maar toch ook erg sexy. Ook deze kleur vind ik erg mooi bij de komende herfst passen. Maar ook bij de mooie feestdagen in de December periode. Het is misschien niet een kleur die ik echt dagelijks zou gebruiken maar wel zeker op speciale gelegenheden zou dragen. Beide kleuren zijn los prachtig om te zien, maar de combinatie is weer echt fire!!

 

Love fest lip setLove fest lip set Love fest lip set

 

Welke kleur spreekt jouw het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.