Love fest palette van Huda Beauty

Eergister schreef ik al over de nieuwe Huda Beauty collectie. Deze collectie bestaat onder andere uit een lip set met 2 matte liquid lipsticks en 2 lip balms. En natuurlijk een oogschaduw palette. Vandaag is het dan de beurt aan het oogschaduw palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Huda Beauty Love fest palette

Het Love Fest palette is weer een echte beauty om naar te kijken. Zowel de buitenkant (de verpakking) als de binnenkant ziet er weer erg mooi uit. De kleuren passen erg goed bij de verwachting en ook erg goed bij het Love fest lip set. Het palette bevat 9 pan waarvan 3 shimmers en 6 mattes. Naar mijn mening een hele goede verhouding! Het palette is onder andere bij The Beauty Editor te koop voor €30,-. Naar mijn mening ook zeker wel wat een Huda Beauty palette waard is.

 

Love fest paletteLove fest palette Love fest paletteLove fest palette

 

Swatches

Ik heb de swatches per rij van drie op de foto gezet zodat elke kleur goed te zien is. Ik ben erg tevreden over alle swatches. Zowel de mattes als de shimmers zien er weer erg goed uit, en de kleuren swatchen ook allemaal erg makkelijk. De shimmers zien er zoals gewend van Huda Beauty ook weer erg bijzonder uit. Ik wil er zeker wel 1 hiervan gaan gebruiken in mijn eerste make-up look.

 

 

Make-Up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt (op volgorde van buiten naar binnen). A1 (matte), C2 (matte), B3 (matte), C3 (matte) en C1 (shimmer). Ik ben erg tevreden ovver de eerste make-up look. De kleuren zijn samen een mooie blend geworden en de shimmers maken het gewoon af. Helaas zie je niet zoveel van de shimmers terug op de foto als in het echt. Op de full face make-up foto heb ik uiteraard ook een van de Love fest lip set kleuren gebruikt. Ik ga deze collectie de komende tijd zeker nog wel vaker gebruiken!

 

 

Wat vind jij van het Love Fest palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.