Love Notes palette Beautybay

Het nieuwe Bridgerton seizoen staat op Netflix en het Beautybay Love Notes eyeshadow palette past perfect in deze sferen. Het palette heeft een mooie zachte romantische uitstraling. Alles wat je nodig heb voor jouw date look! Kom je gezellig meelezen?

 

Love Notes eyeshadow palette Beautybay

Het nieuwste palette van Beautybay Love Notes komt rond de perfecte tijd. Ik heb het palette al eventjes in huis maar heel toevallig had ik precies nu mijn review ingepland. Intussen heb ik het hele tweede seizoen van Bridgerton al op binge stand afgekeken. Om in de mooie romantische sferen te blijven kun je verder met het palette om de mooiste looks te creëren. En wie weet wil iemand jou wel het hof maken daarmee… Het Love Notes eyeshadow palette is bij Beautybay zelf te koop voor €17.- Daarvoor krijg je 20 pan oogschaduw met een hoop mooie mattes en shimmers erin. Tot zover is de eerste indruk erg positief…

 

Love NotesLove Notes Love Notes Love NotesLove Notes

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Corset, Cotton, Chandelier, Angel en Cheeks. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Mahogany, Candlestick, Soap, Bellini en Flush. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Pillow, Lavender, Princess, Handkerchief en Cupid. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Lilac, Spark, Glove, Confetti en Ruby. De swatches zien er allemaal erg goed maar het zijn vooral de roze en paarse kleuren welke de meeste aandacht trekken.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Corset (matte), Glove (matte), Lilac (matte), Lavender (matte) en Soap (matte). Ik ben erg tevreden over de pigmentatie van het palette. De kleuren zijn ook erg mooi en erg zacht maar wel onwijs goed gepigmenteerd. Ik hoop de komende tijd zeker nog meer mooie make-up looks met het palette te gaan maken.

 

 

Wat vind jij van het Love Notes palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.