De tweede nieuwe speciale en limited edition lijn rondom de kerst is de Love & Plums lijn. Deze lijn bevat een heerlijke zoete geur en zoals de naam het al verraad bevat het onder andere pruimen extracten. Ik probeerde weer een aantal producten uit. Kom je gezellig meelezen?

 

Love & Plums starry bath bomb

Het eerste product uit de Love & Plums lijn van The Body Shop is de Starry bath bomb. Ik ben zo blij dat The Body Shop met steeds meer bath bombs uit komt, want ze zijn gewoon super fijn en kwalitatief. Mijn eerste ervaring was met de Vanilla Pumpkin lijn bath bomb en deze rook zo heerlijk en was zo verzachtend voor de huid en kalmerend voor de geest dat ik direct fan was! De starry bath bomb bevat onder andere pruimen extracten uit Turkije en naast dat het het bad een mooie kleur geeft heeft het ook weer een heerlijke geur! Bovendien zit de bath bomb ook nog in een 100% recyclebare kartonnen verpakking, is het vegan (ook gecertificeerd) en cruelty free! De starry bath bomb kost €5,- bij The Body Shop.

 

Love & Plums Love & Plums

 

Love & Plums sugar body scrub

Ik ben gek op scrubben en sinds ik vorige keer kennis heb gemaakt met de body scrub van The Body Shop ben ik in het bijzonder ook daar fan van. Ik ben dus ook super blij dat deze erbij zat en ga zelf ook nog de andere twee varianten aanschaffen. Waarom scrubben? Het zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden en daarbij wordt de huid direct zachter en gladder! Een verpakking Love & Plums sugar body scrub bevat 250 ml en kost €16,- bij The Body Shop.

 

Love & Plums  Love & Plums

 

Love & Plums body yoghurt

Ook van de Love & Plums special/limited edition kreeg ik een body yoghurt. Deze variant bevat onder andere een heerlijke zoete geur van pruimensorbet, pioenrozen en muskus. De laatste staat op een rustgevende werking bekend. De body yoghurt is geschikt voor de normale tot de droge huid en bevat 200 ml voor €10,-

 

Love & Plums Love & Plums

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: