Lunar New Year palette van BHcosmetics

Het BHcosmetics Lunar New Year palette is nog mooier in het echt dan ik mij gedacht had. Wel moest ik even goed nadenken over welke looks ik gaan maken. Omdat er zoveel kleuren waren die ik gelijk wilde gebruiken. Kom je meelezen wat het geworden is?

 

BHcosmetics Lunar New Year palette

Het Lunar new year palette is een van de nieuwste aanwinsten van BHcosmetics. Het Lunar new year viel dit jaar op 12 februari 2021 dus ik ben een beetje laat met mijn review. maar wat mij betreft kan dit palette gewoon het hele jaar door gebruikt worden haha. Het palette ziet er ook erg tof uit de voorkant van het palette lijkt soms net alsof het een glowing 3d sign is, dit vind ik wel heel erg gaaf gedaan. Het palette zelf bevat een mooie variatie aan kleuren en zowel een matte, shimmer als loose glitter finish. Volgens mij heb ik destijds ca €20,- betaald, wat een prima prijs is.

 

Lunar New YearLunar New Year Lunar New YearLunar New Year

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Firecrackers, Yellow Mountain, Fortune, Princess, Empress, Lantern en Emperor. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Yang, Money, Warriors, Manderin, Moon Cake, Red Panda en Dynasty. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Lotus Flower, Gate of China, Temple of Heaven, Great Wall, Dragon, Jade en Yin. Ik vind de swatches er weer onwijs gaaf uitzien, en er zitten gelijk een paar kleuren bij welke mij aantrekken voor een make-up look. Bijvoorbeeld de oranje (Lantern) helemaal onderin uit de eerste rij. Maar ook de loose glitters zien er erg goed uit!

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look wilde ik eens totaal iets anders doen. Ik ben veel aan het oefenen met cut creases maar ik wil ook meer gaan oefenen met lijnwerk. Het moeilijkste wat er is qua lijnen vind ik toch wel de loose glitters, dus deze heb ik hiervoor gebruikt haha. Ik heb de kleur Dynasty (rode loose glitter) en de kleur Emperor (gouden loose glitter) gebruikt. De loose shimmers zijn erg mooi en goed gepigmenteerd, en verrassend genoeg waren ze ook gemakkelijk te verwijderen.

 

Lunar New YearLunar New Year Lunar New YearLunar New Year Lunar New YearLunar New Year

 

Voormijn tweede look ben ik voor een cut crease gegaan. Hiervoor heb ik de kleuren Yellow Mountain (matte), Lantern (matte) en Firecrackers (loose shimmers) gebruikt. Ik ben erg tevreden met hoe deze look eruit gekomen is met wat ik in gedachte had. De kleuren zijn allemaal erg mooi en goed gepigmenteerd en de fall out was nihil (een klein beetje bij oranje). Wat mij betreft is dit palette zeker een aanrader!

 

 

Wat vind jij van het Lunar new year palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.