Beauty,  Shoppen,  Skincare

Lush mask of magnaminty

Zoals de meeste wel weten die mijn blog lezen ben ik begonnen met elke donderdag een masker review te maken. Over het algemeen review ik masker van de DM Balea, Garnier en Dr van der Hoog. Maar ik wil dit natuurlijk uitbreiden naar meerdere merken zo heb ik nu een masker review van Lush.

 

Mask of magnaminty

Dit masker van Lush is tevens mijn aller allereerste ervaring met een Lush masker. Ik heb echter al de hele tijd de maskers van hun op het oog omdat ze er zo lekker en mooi uitzien. De vorige keer heb ik ze niet meegenomen in Duitsland omdat ik toen een masker wou meenemen welke koud gehouden moest worden. Dit keer was ik bij de Lush in Amsterdam dus heb ik ook gekozen voor een masker welke niet koel hoefde te blijven. Namelijk het magnaminty masker.

 

magnaminty

 

Gezichts-en lichaamsmasker

De naam magnaminty doet het masker zeker goed. Bij het openmaken van het masker komt een heerlijke frisse pepermunt geur naar boven. Ik ben op het moment van schrijven nog steeds verkouden, maar de geur werkt bijna even goed op mijn verstopte neus als het masker voor mijn gezicht doet. Ik vind het masker erg fijn uitsmeren en het is zeker geen straf hier 10 minuten van te genieten. Het masker spoelt makkelijk uit, laat geen vlekken op het washandje achter en geeft achteraf nog eens een heerlijk fris gevoel op het gezicht. Ik ga dit masker zeker veel gebruiken en zou het masker ook zeker opnieuw aanschaffen.

 

magnaminty

 

Gebruiksaanwijzing

Het masker moet royaal worden aangebracht op een vooraf gereinigde huid. Laat het masker hierna vijf tot tien minuten intrekken om het af te spoelen met lauwwarm water. Het masker is niet alleen op het gezicht te gebruiken maar ook op het lichaam. Zo staat er als tip om het masker op je rug te gebruiken. Gelukkig is mijn rug geen slachtveld (zoals er staat haha) dus heb ik het alleen op mijn gezicht nodig.

 

magnaminty

 

Tip: Koop je weleens bij de Lush? Bewaar de zwarte potten en voor elke 5 zwarte potten krijg je gratis gezichtsmasker. 

Let wel op: De maskers hebben een houdbaarheid in dit geval is mijn masker gemaakt op 16.03 en geldig tot 16.07 

Het masker bevat 125 gram en kost €8,95. Het masker is ook te koop in een grotere verpakking van 315 gram voor €16,45

21 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: