Beauty,  Make-up,  Shoppen

MAC Limited Edition Set

Het lijkt wel een lippenstick blog want ook deze week heb ik weer een lippenstick review en ditmaal die van MAC. Het is de allereerste keer dat ik een MAC lippenstick aanschafde en heb toen gelijk voor een Limited Edition Set gekozen.

Het set bevat 7 lipsticks waarvan een aantal mooie nudes en een aantal wat fellere en minder dagelijkse kleuren.

Ik heb bewust gekozen voor om een set te kopen omdat ik ook een winaktie wilde doen op instagram. Wanneer ik de 1000 instagram volgers weer bereikt heb ga ik beginnen met 2 MAC lippensticks weg te geven. Ook zal ik nog een MAC lippenstick weggeven met sinterklaas en 1 MAC lippenstick met kerst dus hou mijn instagram in de gaten mocht je kans willen maken op een van deze beauty’s.

 

Van alle kleuren heb ik weer een aparte swatch gemaakt zoals in mijn Kylie blog.

Velvet Teddy – Matte


Rubywoo – Retro Matte


Poidsnet – Cremesheen


Heroine – Matte


Candy Yum Yum – Matte


Lady Danger – Matte


Creme D’Nude – Cremesheen


De matte kleuren geven een mooie dekking zonder glans. De cremesheen kleuren geven een mooie dekking met een lichte glans erover. Ik vind de lippensticks zacht aanvoelen bij het aanbrengen en vind dat de kleur gedurende de dag mooi blijft zitten.

Mijn favouriete kleur is de Caitlyn Jenner cremesheen lipstick rock it poids net. Ik vind de kleur perfect voor de herfst periode en het mooist passend bij mijn huidskleur omdat de lipstick niet te licht en niet te donker van kleur is.

Welke kleur is jullie favouriet?

logo1

Ik zou het het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat 	

30 Reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: