Maddie Ziegler x Morphe palette

Morphe heeft de laatste tijd weer een aantal prachtige palettes uitgebracht. Het Maddie Ziegler palette is daar eentje van en uiteindelijk ben ik overstag gegaan om deze in mijn Morphe stash toe te voegen.

 

Maddie Ziegler x Morphe palette

Het Maddie Ziegler palette sprak mij op het eerste gezicht wel gelijk aan maar toch twijfelde ik nog even. Toen uiteindelijk het Beautybay pastels palette tegenviel besloot ik om toch deze te bestellen ook vanwege de aantal pastel kleuren hierin. Het Maddie Ziegler palette bevat in totaal 20 pan oogschaduw en een rijke selectie uit matte kleuren en shimmer kleuren. Ik heb de laatste tijd nogal een Morphe verslaving ontwikkeld omdat de palettes erg goed zijn maar ook erg betaalbaar zijn. Het palette kost namelijk maar €28,- en vaak heeft Morphe nog wel een 10% of 20% kortingscode.

 

Maddie ZieglerMaddie Ziegler

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren van boven naar beneden: Butterfly fantasy, Maddiegirl, M3, To the moon en And back. De tweede rij swatches bevat de kleuren Godmom, Crushed, Angel, Latte en Kenny. De derde rij bevat de kleuren Dancing queen, Like butter, 5, She insists en Mint. De vierde en laatste rij bevat de kleuren Godfather, Asap, Go home, Possy en Pantera.

Zoals altijd bij Morphe ben ik wel tevreden over het meeste gedeelte van de swatchen. Vooral de shimmers waren erg smooth en gemakkelijk om te swatchen. Sommige matte kleuren waren wat eenvoudiger en beter gepigmenteerd dan de ander. Uiteindelijk was ik met het swatchen vooral verbaasd over de pastel kleuren als ik deze vergelijk met het Beautybay pastels palette welke ik een tijdje geleden geprobeerd heb.

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look moest ik natuurlijk wel de pastels proberen ik heb gekozen voor de kleuren Like butter, Mint, 5 en She insists. De kleuren waren best gemakkelijk en goed gepigmenteerd alleen de gele kleur like butter moest ik iets opbouwen. Voor de tweede look wilde ik juist de hele andere kant opgaan. Hiervoor heb ik de kleuren Kenny, Latte en M3 gebruikt. Met beide looks ben ik zelf wel erg tevreden en wil ik het Maddie palette zeker nog meer gaan gebruiken.

 

Maddie Ziegler Maddie Ziegler

 

Wat vind jij van het Maddie Ziegler palette? En welke look is jouw favo?

7 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.